Ζαφειράκου-Κομπόσης: Αρνούνται το περιστατικό βίας, παρ' όλο που σχηματίστηκε δικογραφία!
Showbiz

Ζαφειράκου-Κομπόσης: Αρνούνται το περιστατικό βίας, παρ' όλο που σχηματίστηκε δικογραφία!

Μεγάλες διαστάσεις πήρε η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες και θέλει την ηθοποιό Φαίη Ζαφειράκου και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Κομπόση να έχουν εμπλακεί σε περιστατικό βίας. 

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν περίοικοι στην Κάρυστο όπου κάνουν οι δυο τους μαζί με το παιδί τους τις διακοπές τους, κάλεσαν την αστυνομία μετά από έντονο θόρυβο και φωνές μεταξύ τους.

Σοκαρισμένη δηλώνει η Φαίη Ζαφειράκου: «Έχω τρελαθεί. Δεν έχει γίνει τίποτα»

zafeirakou-kobosis.jpg

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Φαίη Ζαφειράκου συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις καθώς οι περίοικοι υποστήριξαν πως η ηθοποιός επιτέθηκε βίαια στον πρώην σύζυγό της.

Κάτι που όμως, διαψεύδουν και οι δύο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η Φαίη Ζαφειράκου δήλωσε άγνοια για όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη ενώ ο Ανδρέας Κομπόσης αρκέστηκε να σχολιάσει:

«Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω θορύβου. Όχι ότι έγινε κάτι. Δώσαμε κάποιες εξηγήσεις στην αστυνομία και κυρίως η Φαίη και μετά αφέθηκε ελεύθερη. Τελείωσε η ιστορία εκεί. Τώρα από κάπου έχει διαρρεύσει αυτό όλο το πράγμα και έγινε η τρίχα τριχιά».

Και συνέχισε: «Σαν ζευγάρι, έστω και πρώην ζευγάρι, διαφωνούμε και πολλές φορές δεν είναι τόσο ακραίο το πράγμα όπως αυτά που γράφτηκαν. Είμαστε μία χαρά».

Δείτε τι είπαν οι δυο τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved