Αντώνης Ρέμος: Οι νέες δηλώσεις για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Ποτέ δε σας έχω κοροϊδέψει»
Showbiz

Αντώνης Ρέμος: Οι νέες δηλώσεις για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Ποτέ δε σας έχω κοροϊδέψει»

Νέες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής έκανε ο Αντώνης Ρέμος σε συναυλία του στη Θεσσαλονίκη.

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Όλα στην ώρα τους. Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα, ποτέ δε σας έχω κοροϊδέψει, ποτέ δε σας έχω πει ψέματα και αυτά που λέω, πραγματικά τα εννοώ. Κι αν κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει, να το ξέρετε. Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει. Η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει πάντα στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Σφήνος για Ρέμο: «Με τον Αντώνη δεν έχω επικοινωνήσει αλλά ελπίζω να βρεθεί μια σωστή και καλή λύση»

antonis-remos.jpg

Instagram / yvonini

Θυμίζουμε πως ο ίδιος είχε απαντήσει πρώτη φορά μετά τον ντόρο στη συναυλία του στο Κατράκειο θέατρο και το gossip-tv ήταν εκεί. «Δεν έχω να πω πολλά λόγια, ό, τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει. Σε εσάς θα πω ένα ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα σας πω όμως μια κουβέντα, στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές.

3edf44ca-1720464548130-69883509-remos.jpg

Μέσα από αυτά παίρνουμε δύναμη. Αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί, απλά να αντέξετε... Έτσι λοιπόν, σε όλους εσάς, σάς λέω μόνο ό, τι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας - που τα χειρότερα είναι τα προβλήματα υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αν είμαστε όρθιοι. Κι αν είμαστε όρθιοι... Είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας. Είστε όλοι απόψε εδώ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Με αγαπάτε και με στηρίζετε και αυτό δεν αλλάζει», είχε πει

Αντώνης Ρέμος: Η εντολή που έδωσε στους δικηγόρους του για την υπόθεση φοροδιαφυγής

Η πρώτη συναυλία του Ρέμου μετά τον ντόρο: «Ό, τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει»-Αποκλειστικό

Το μήνυμα στήριξης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο: «Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved