Απολαυστικό βίντεο: Η Δέσποινα Βανδή μετράει την πρεσβυωπία της και σχολιάζει την ηλικία της!
Showbiz

Απολαυστικό βίντεο: Η Δέσποινα Βανδή μετράει την πρεσβυωπία της και σχολιάζει την ηλικία της!

Αυτόν τον καιρό η Δέσποινα Βανδή διανύει περίοδο διακοπών με τον Βασίλη Μπισμπίκη στον επίγειο παράδεισό τους, την Κρήτη και είπε να κάνει και μία βόλτα από τον οφθαλμίατρο για να ελέγξει την όρασή της! 

Ανέβασε μάλιστα το βίντεο στο Tik Tok από τη στιγμή που ο οφθαλμίατρος, προφανώς φίλος της, της δίνει να φορέσει συγκεκριμένα κρύσταλλα για να δουν μαζί με ποια μπορεί να βλέπει κοντά.

«Σε αγαπώ κορίτσι μου», γράφει ο Μπισμπίκης στη Βανδή και το καλοκαίρι τους μόλις ξεκίνησε

Photo-shared-by-Despina-Vandi-on-March-19-2024-tagging-@chrysanthithomatos9-@konstantinosp_8-@nkoklonis-@kostaskapetanidis-@alphatv-@roulamoniaki-@kessarisofficial-@j2us_gr-@5226_celia_kritharioti-and-@n.jpg

Παίρνει λοιπόν την καρτέλα στα χέρια της, φοράει τα γυαλιά της και αρχίζει να διαβάζει. Είναι τόσο εντυπωσιασμένη που μπορεί να βλέπει πλέον με αυτά τα γυαλιά που φέρνει την καρτέλα όλο και πιο κοντά. Τη... φρενάρει ο οφθαλμίατρος που της λέει ότι σε λίγο θα το... φάει και φυσικά γελούν και οι δύο πολύ.

Η Δέσποινα αποκαλύπτει πως η πρεσβυωπία της πήγε στους 2,5 βαθμούς με τον οφθαλμίατρο να τη μαλώνει καθώς υπάρχει και ένα ιατρικό απόρρητο που θα πρέπει να σεβαστεί. Εκείνη όμως προτιμάει να σχολιάσει την... ηλικία της, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι λογικό να έχει ανέβει η πρεσβυωπία!

Το βίντεο είναι τόσο απολαυστικό και προκαλεί τόσο γέλιο που μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, ξεπερνώντας τις 57,000 προβολές. Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved