Μαγγίρα: Κάνει διακοπές στην Αστυπάλαια και η φωτό της με κόκκινο μπικίνι είναι χάρμα οφθαλμών!
Showbiz

Μαγγίρα: Κάνει διακοπές στην Αστυπάλαια και η φωτό της με κόκκινο μπικίνι είναι χάρμα οφθαλμών!

Τις πρώτες διακοπές της μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα και ένα ακόμα πιο δύσκολο φινάλε στην τηλεόραση, κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα

Η όμορφη περφόρμερ και παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται οικογενειακώς στην Αστυπάλαια και δείχνει να απολαμβάνει τις πρώτες χαλαρές στιγμές της, τις οποίες προφανώς και είχε ανάγκη μετά από όλα τα παραπάνω.

Μαγγίρα: Έξοδος με τις κόρες της Αντριάνα & Καλλινίκη Μάζη για να δουν την παράσταση «Δον Κιχώτης»

betty_maggira_1720520058_3408291739788891554_1800467161.jpg

Μαζί με τις κόρες της Ανδριάνα και Καλλινίκη και τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, άλλωστε, θέλει να περνάει αυτές τις όμορφες στιγμές μακριά από κάθε σκοτούρα ή επαγγελματική σκέψη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέβασε και τις πρώτες της φωτογραφίες από τις φετινές διακοπές της και εννοείται πως τα στιγμιότυπα όπου πρωταγωνιστεί η ίδια με κατακόκκινο μαγιό με λευκές λεπτομέρειες, απλώς είναι χάρμα οφθαλμών!

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες της καθώς απολαμβάνει τα χάδια του ήλιου ξαπλωμένη πάνω σε ένα κούτσουρο στην παραλία Κουνούπα, μία από τις πιο ξεχωριστές παραλίες του νησιού.

Η Μπέττυ Μαγγίρα στο ποστ της κατέστησε σαφές πως η Αστυπάλαια την έχει μαγέψει με τις ομορφιές της τις οποίες και απαθανάτισε σε πολλά stories της στο instagram. Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved