Εβελίνα Νικόλιζα: «Ήμουν περίεργα, μετά έγινα καλά και μαντέψτε. Τώρα είμαι πάλι περίεργα»
Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: «Ήμουν περίεργα, μετά έγινα καλά και μαντέψτε. Τώρα είμαι πάλι περίεργα»

Η Εβελίνα Νικόλιζα στο προσωπικό της κανάλι στο youtube μετά από καιρό ανέβασε νέο βίντεο όπου και παραδέχτηκε ότι δεν είναι καλά αυτή την περίοδο. 

Η νεαρή τραγουδίστρια και tv persona, αναφέρθηκε στις ψυχολογικές μεταπτώσεις της, αποκαλύπτοντας συγχρόνως ότι ο πατέρας της, προσφάτως αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο, όμως όπως είπε, όλα είναι καλά πλέον.

Συγκλονίζει η Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη. Συνεχίζω να ψυχοθεραπεύομαι»

nikoliza-2.jpg

Η Εβελίνα Νικόλιζα ξεκινώντας στο βίντεό της παραδέχτηκε: «Τι κάνετε; Πώς είστε; Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά. Θυμάστε που πριν από πραγματικά πολύ καιρό, που σας είχα πει να μου στείλετε τις υποθέσεις σας για εμένα στο Instagram; Μπορεί να έχει περάσει και 1,5 μήνας, σοβαρά. Δεν είχα μπορέσει να το κάνω, διότι ήμουν περίεργα, μετά έγινα καλά και μαντέψτε. Τώρα είμαι πάλι περίεργα».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Είναι αυτά τα καλοκαιρινά μπλουζ; Αυτή η θερινή ραστώνη; Είναι τα υπαρξιακά μου; Είναι που έχω πάθει αυτό το «δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη»; Δεν ξέρω αν τα παθαίνετε αλλά εγώ τα παθαίνω και προσπαθώ ήρεμα να μου εξηγήσω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τέλος πάντων».

Και κατέληξε: «Έχω αυτήν την πάλη στο μυαλό μου, πήγα και στον ψυχολόγο μου, ψυχοθεραπεύτηκα και συνεχίζω να ψυχοθεραπεύομαι. Θα περάσει. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι δεν κάνω βίντεο τώρα, γιατί δεν είμαι καλά και θα έκανα και την Κινέζα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved