Γιάννης Μπέζος: «Με ενοχλεί η ανοησία σε όλα, κυρίως στις πρωινές εκπομπές»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Με ενοχλεί η ανοησία σε όλα, κυρίως στις πρωινές εκπομπές»

Για το πώς έχει διαμορφωθεί η εικόνα της σημερινής τηλεόρασης αλλά και για το ποιες σειρές παρακολουθεί, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος ενώ σχολίασε και τις πρωινές εκπομπές.

«Δεν είναι υποχρεωτικό να γελάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως συνηθίζει η ελληνική τηλεόραση που έχει γίνει ένα αφρόλουτρο γενικά πρωινό που δεν αποκαλύπτει τίποτα και διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι θα γίνει πολύ βαρετό σε δύο τρία χρόνια. Ελπίζω να γίνει και ανύπαρκτο!

Γιάννης Μπέζος: «Η κοινωνία δεν απαιτεί σήμερα. Βολεύεται με τη μετριότητα»

c6398663-mpezos.jpg

Είναι σαν ένα περίπτερο που πουλάει μόνο τσιχλόφουσκες. Με ενοχλεί η ανοησία σε όλα, κυρίως στις πρωινές εκπομπές που ασχολούνται με ό,τι πιο ανόητο υπάρχει», είπε.

«Οι σειρές είναι αναβαθμισμένες, θα έλεγα αρκετά, και αυτό πρέπει να το πιστώσουμε και στην τηλεόραση και στους δημιουργούς και στο κοινό που τους ακολουθεί. Μου άρεσε η Παραλία, οι Ψυχοκόρες, η Έρημη χώρα, το Ναυάγιο. Υπάρχουν σειρές καλές που μπορούν να αφήσουν ένα αποτύπωμα. Ή παλιότερα η ΕΡΤ, έκανε Τα καλύτερά μας χρόνια. Υπάρχει υλικό.

1676531026969-832985656-mpezos-(3).jpg

Θέλει συγγραφείς που να μην φοβούνται το πολιτικώς ορθό. Και υπάρχει το θέμα ότι δεν έχουμε κωμωδίες γιατί υπάρχει αυτός ο φόβος. Η κωμωδία αν δεν ενοχλήσει δεν έχει νόημα» είπε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Μίλησέ μου» του Γιώργου Κουβαρά.

Γιάννης Μπέζος: Είναι πάντα μια ανάγκη των ανθρώπων να φεύγουν, να ονειρεύονται

Ανδρέας Γεωργίου: Πίστευα ότι ο Μπέζος είναι ξινός και ότι θα μου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα

Μπέζος: «Το κύρος ενός σκηνοθέτη αποδεικνύεται από αυτά που κρύβεις... Όχι με το να πετάς καρέκλες»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved