Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν πήγα στην Επίδαυρο και πήγα να κάνω σίριαλ. Είχα ανάγκη τα χρήματα»

NDPPHOTO 

Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν πήγα στην Επίδαυρο και πήγα να κάνω σίριαλ. Είχα ανάγκη τα χρήματα»

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρα του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον έρωτα που τρέφει για την υποκριτική.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, όπως και για την παράσταση που απέρριψε στην Επίδαυρο με σκοπό να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν υπάρχει «μια χαρά» όταν έχεις προβλήματα καρδιάς»

-Νιώθετε χαρά που η σειρά συνεχίζει για τέταρτη σεζόν;

Μόνο που ξέρω ότι ένα εκατομμύριο τηλεθεατές βλέπουν τη σειρά κάθε μέρα, για μένα είναι σπουδαίο πράγμα. Τόσοι άνθρωποι πέρασαν την ώρα τους και ψυχαγωγήθηκαν μαζί μας. Αυτό σημαίνει πολλά για εμάς τους ηθοποιούς. Μας δίνει την ενέργεια να συνεχίζουμε. Τώρα δουλεύουμε να φανταστείς με 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά δεν μας πειράζει, γιατί ξέρουμε ότι υπάρχει ένα κοινό από πίσω που περιμένει να μας δει.

9643_APOSTOLOS_GLETSOS_1132023.jpg

NDPPHOTO

-Ήταν καρμικό για εσάς να ασχοληθείτε με την υποκριτική;

Διάφορες καραμπόλες που συνέβησαν στη ζωή μου με έκαναν να γίνω ηθοποιός -πραγματικά από καραμπόλες ασχολήθηκα με την υποκριτική, αλλά μετά αγάπησα πολύ αυτό το επάγγελμα. Κάποια πράγματα που πέρασα, με έστρεψαν προς τα εκεί. Συνέβησαν πολλά, αλλά να σου πω κάτι; Μέσα στα χρόνια της σχεδόν 35τιας που είμαι στο χώρο, κάπου ξεχνάς πράγματα και όλα είναι συγκεχυμένα. Τη δουλειά του ηθοποιού την ερωτεύτηκα -αν δεν συμβεί αυτό, δεν μένεις. Ή ερωτεύεσαι την υποκριτική και δεν μπορείς χωρίς αυτή ή φεύγεις γιατί είναι πολύ σκληρά τα πράγματα, θέλει γερό στομάχι αν σκεφτείς μόνο το γεγονός πως κάθε 6 μήνες είσαι άνεργος...

3915_APOSTOLOS_GLETSOS_24112022.jpg

NDPPHOTO

-Ποια είναι τα λόγια που εισπράττετε από τον κόσμο στον δρόμο, όταν σας συναντούν;

Είμαι τριανταπέντε χρόνια στη δουλειά, δεν είμαι πρωτάρης. Είναι για μένα μια κασέτα που ακούω συνέχεια. Δεν βαριέμαι που τ’ ακούω, αλλά δεν παράγονται συναισθήματα πλέον. Δεν είναι όπως τα πρώτα χρόνια. Τώρα τ’ ακούω, τα σημειώνω στο μυαλό μου και συνεχίζω. Όταν βλέπω τους νέους συναδέλφους που χαίρονται για τα λόγια που ακούνε από τον κόσμο, βλέπω τον εαυτό μου σε αυτούς, όπως ένιωθα κι εγώ όταν είχα πρωτοξεκινήσει.

gletsos.jpg

NDPPHOTO

-Είναι αλήθεια ότι δεν πήγατε στην Επίδαυρο επειδή επιλέξατε να κάνετε τηλεόραση;

Μιλάς για το ξεκίνημά μου τώρα. Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μου πρότειναν και δεν τα έκανα στο θέατρο. Είπα όχι ξεκάθαρα για τα χρήματα. Δεν πήγα στην Επίδαυρο και πήγα να κάνω σίριαλ, γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα τότε!

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς – Γκλέτσος: Το επικό πρώτο γύρισμα με την Κοντού – Μου είπε ότι είμαι χάλια ντυμένος

Απόστολος Γκλέτσος: Έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανα στο θέατρο, γιατί προτίμησα τα χρήματα

Κάγκελο η Δανάη Μπάρκα με τον Απόστολο Γκλέτσο-«Είναι η χαρά του παππού, της αρέσουν οι μεγαλύτεροι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved