Καραβάτου: Διακοπές με τα παιδιά της! Τα απίθανα στιγμιότυπα από τη θάλασσα – Δες πόσο μεγάλωσαν
Showbiz

Καραβάτου: Διακοπές με τα παιδιά της! Τα απίθανα στιγμιότυπα από τη θάλασσα – Δες πόσο μεγάλωσαν

Σε ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μιας που φέτος το καλοκαίρι ανέλαβε την παρουσίαση του Power Of Love, η Κατερίνα Καραβάτου απολαμβάνει τις διακοπές της παρέα με την κόρη της και τον γιο της.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες με στιγμές τους στη θάλασσα και όχι μόνο.

Καραβάτου: «Αποφάσισα όμως να μην το βάλω κάτω και να μπορέσω να βρω τη δύναμη να με βοηθήσω»

karavatou-(1).jpg

Όπως θα δεις κι εσύ τόσο ο Αριώνας όσο και η Αέλια έχουν μεγαλώσει πολύ. Οι διαδικτυακοί της φίλοι επώνυμοι και μη έσπευσαν αν σχολιάσουν τις φωτογραφίες με τα πιο όμορφα λόγια.

Δες τις φωτό

https://www.instagram.com/p/C9rdYVaN0c6/

«Δεν ξέρω μετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση τι μπορεί να μην ξέρετε για μένα. Όντως δεν μπορώ να φανταστώ κάτι γιατί γενικά είμαι πολύ αληθινή και τα πράγματα που σκέφτομαι ή παίρνω διαφαίνονται στην τηλεόραση, μπορούν να τα καταλάβουν οι τηλεθεατές. Η αλήθεια είναι ότι από τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται ή τα πράγματα που λένε οι τηλεθεατές είναι σα να με ξέρουν πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσα να απαντήσω σ’ αυτό.

karavatou-(2).jpg

Ίσως να μην ξέρουν το μέγεθος των δυσκολιών που έχω περάσει, αλλά αυτό είναι κάτι που δε χρειάζεται κιόλας. Κάθε άνθρωπος στη ζωή του μπορεί να περνάει πολύ μεγάλες δυσκολίες. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει το ξέρουν. Ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος, όπως λέτε, συναισθηματικός. Ξέρουν ότι αυτό που βλέπω, αυτό είμαι. Με ενδιαφέρει αυτό, το ότι το γνωρίζουν ποια είμαι. Και όλα τα υπόλοιπα τα οποία γίνονται ή πράγματα τα οποία μας φέρνει η ζωή, είναι 20 χρόνια τώρα που τα αντιμετωπίζω μαζί τους, ούτως ή άλλως. Οπότε είναι μία σχέση πιστεύω στέρεη, σταθερή, δυνατά», εξομολογήθηκε πρόσφατα η ίδια.

Για ποιους λέει η Κατερίνα Καραβάτου: «Ίσως να μην ξέρουν το μέγεθος των δυσκολιών που έχω περάσει»;

Κατερίνα Καραβάτου: Το σπίτι με την κλασική διακόσμηση & ο υπέροχος κήπος που μοιάζει με... δάσος!

Κατερίνα Καραβάτου: «Αυτό το καλοκαίρι, εμείς κάνουμε κάτι πολύ διαφορετικό στον ΣΚΑΪ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved