Ελένη Βαΐτσου: «Δεν τρελαίνομαι τόσο για τη θάλασσα και απεχθάνομαι τη ζέστη»
Showbiz

Ελένη Βαΐτσου: «Δεν τρελαίνομαι τόσο για τη θάλασσα και απεχθάνομαι τη ζέστη»

Η Ελένη Βαΐτσου πετά σαν «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» στη σκηνή του θερινού θεάτρου «Λαμπέτη», αλλά σίγουρα το κεντρί της έχει ως στόχο μόνο το γέλιο.

Η εν λόγω κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, δεν κέρδισε τυχαία τους θεατές. «Δεν είναι καθόλου τυχαία η μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει όταν πρωτοπαρουσιάστηκε αυτό το θεατρικό, που κατέληξε να γίνει και ταινία.

Πέρα από μια ευχάριστη, καλογραμμένη κωμωδία, είναι κατά κύριο λόγο ένα έργο που έχει τη δύναμη να αγγίξει βαθιά τον κάθε θεατή ξεχωριστά. Όλοι μας σε κάποιο βαθμό θα ταυτιστούμε με τον ήρωα, τον Χάρη, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με έναν δεύτερο εαυτό, που στην προκειμένη περίπτωση εκφράζει τις φοβίες και όλες τις λάθος αποφάσεις που τον κρατούν πίσω. Κείμενο που σε βάζει σε σκέψεις, είτε το θες είτε όχι. Μέσα σε ένα πολύχρωμο καλοκαιρινό περιβάλλον, πώς να μη το αγαπήσεις;», λέει η ηθοποιός στη Realnews.

Αν και το έργο στο οποίο πρωταγωνιστεί είναι άκρως καλοκαιρινό, η Ελένη Βαΐτσου δεν είναι παιδί του καλοκαιριού. «Δεν τρελαίνομαι τόσο για τη θάλασσα και απεχθάνομαι τη ζέστη. Ουσιαστικά ζω τους καλοκαιρινούς μήνες μέσα στο σπίτι με κλιματισμό και κυκλοφορώ από το απόγευμα και μετά. Χάνω τη μισή μέρα. Σίγουρα απολαμβάνω τις διακοπές, αλλά ψάχνω απόμερα, ήσυχα μέρη για να ξεκουραστώ ουσιαστικά και το καλοκαίρι δεν υπάρχουν και τόσα. Προτιμώ τα νησιά τον χειμώνα».

Η Ελένη Βαΐτσου έγινε γνωστή και αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους της στη τηλεόραση. «Δεν ξέρω αν είναι το πιο μαγικό μέσο η τηλεόραση, αλλά σίγουρα είναι το πιο ισχυρό. Η εικόνα έχει μεγάλη δύναμη και ο τηλεοπτικός χρόνος είναι σημαντικός. Σε εμένα έδωσε αναγνωρισιμότητα. Με έβαλε στα σπίτια των τηλεθεατών και με μετέτρεψε πολύ γρήγορα σε ένα γνώριμο και σε κάποιο βαθμό οικείο τους πρόσωπο». Όσο για την επόμενη τηλεοπτική δουλειά της «Κάτι μαγειρεύεται.... Και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη τυχαία», απαντά με μια δόση μυστηρίου. Πέρα από την αγάπη της για την υποκριτική, η μεγάλη ανάγκη της είναι τα ταξίδια. «Για μένα τα ταξίδια είναι αναγκαία. Μου αρέσει να λέω πως είναι τρόπος ζωής, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω τόσο συχνά τα ταξίδια που θέλω. Αν μπορούσα, θα έφευγα διαρκώς».

Διαβάστε επίσης:

Βαΐτσου για το ταξίδι στο Πακιστάν: Περάσαμε κοντά από κατολίσθηση.Έπιασε φωτιά στο χωριό που μέναμε

Βαΐτσου: Τα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι στο Πακιστάν - «Μου έγραφαν ότι αφού πήγα, να μείνω εκεί»

Υπέροχες φωτό - Η Ελένη Βαΐτσου ταξίδεψε στο Άμστερνταμ και «ανέβασε» μοναδικές εικόνες!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved