Βάσω Χατζή: Η κενή καρέκλα προς τιμήν της σε πανηγύρι στο χωριό Ασωπία Βοιωτίας
Showbiz

Βάσω Χατζή: Η κενή καρέκλα προς τιμήν της σε πανηγύρι στο χωριό Ασωπία Βοιωτίας

Με μια κενή καρέκλα, αυτή που καθόταν πάντα στα πανηγύρια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έχοντας τοποθετήσει μερικά γαρίφαλα και ένα μικρόφωνο, τίμησαν στο χωριό Ασωπία Βοιωτίας την αξέχαστη «βασίλισσα των πανηγυριών» Βάσω Χατζή.

Πέρασαν μήνες από τον θάνατό της και η δημοτική τραγουδίστρια, η οποία κάθε καλοκαίρι όργωνε τα πανηγύρια όλης της Ελλάδας, δεν έχει ξεχαστεί από τους συναδέλφους της και κυρίως τους συγχωριανούς της.

Πέθανε η τραγουδίστρια, Βάσω Χατζή - Τα συγκινητικά μηνύματα Χαράς Βέρρα & Γιώργου Βελισσάρη

vaso_xatzi230741-1068x712.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα για την εφημερίδα Espresso περασμένο Σάββατο, στο μεγάλο πανηγύρι του χωριού, το οποίο κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες πολίτες από την Αττικοβοιωτία, η εικόνα που αντίκρισαν όλοι στο πάλκο τούς έκανε να λυγίσουν. Μια ξύλινη καρέκλα, η οποία στο πάνω μέρος είχε ένα μικρό ξυλόγλυπτο στέμμα, με τοποθετημένα γαρίφαλα και ένα μικρόφωνο, θύμισε στους παλιότερους τις μοναδικές στιγμές που τους είχε χαρίσει η αλησμόνητη Βάσω Χατζή. Ηταν η τραγουδίστρια που κάθε χρόνο έσπαγε τα ταμεία από το πλήθος των πανηγυριών και τις χιλιάδες κόσμου που διασκέδαζε.

vaso_xatzi230742-696x897.jpg

Λίγα γαρίφαλα και ένα μικρόφωνο στην άδεια καρέκλα της Βάσως Χατζή

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο πανηγύρι της Ασωπίας, η Χαρά Βέρρα και ο Σπύρος Μπρέμπος ανέβηκαν στο πάλκο που είχε στηθεί και αναφέρθηκαν με τα θερμότερα λόγια στη «βασίλισσα των πανηγυριών».

vaso_xatzi230743-1068x712.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Βάσω Χατζή έφυγε από τη ζωή το περασμένο Νοέμβριο από επιθετικό καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος όλη την Ελλάδα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved