Ντέμη Γεωργίου: Το όνειρό της που έγινε πραγματικότητα - Αυτό είναι το εστιατόριό της στην Πάρο
Showbiz

Ντέμη Γεωργίου: Το όνειρό της που έγινε πραγματικότητα - Αυτό είναι το εστιατόριό της στην Πάρο

Η Ντέμη Γεωργίου είχε ένα μεγάλο όνειρο και κατάφερε να το πραγματοποιήσει και δεν ήταν άλλο από το να έχει το δικό της εστιατόριο στην Πάρο. Το έφτιαξε όμως δεν πρόλαβε να το χαρεί! 

Η άτυχη γυναίκα υπέστη βακτηριακή λοίμωξη στο νησί της Πάρου. Η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα έχοντας στο πλευρό της τους φίλους, δυστυχώς όμως η πρώην παίκτρια του MasterChef κατέληξε χθες, 22 Ιουλίου.

Η 39χρονη πρώην παίκτρια του MasterChef έφυγε από τη ζωή αφότου διαγνώστηκε με οξεία βακτηριακή λοίμωξη η οποία την οδήγησε σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ντέμη Γεωργίου: Μεγαλείο ψυχής και μετά τον ξαφνικό θάνατό της – Τι θα συμβεί στην κηδεία της

Οι γιατροί είχαν από την Κυριακή κιόλας προετοιμάσει τους οικείους της για τον θάνατό της, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαιτέρως πολύπλοκη. Μετά τη διάγνωσή της με οξεία βακτηριακή μόλυνση, υπήρξε ραγδαία επιδείνωση σε πολλά όργανα, μεταξύ των οποίων ο εγκέφαλος και το πάγκρεας, κάτι που οδήγησε την 39χρονη σε σηψαιμικό σοκ.

Όπως αποκάλυψε ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Έστειλε ένα μήνυμα, ‘Σβήνω’. Σε 10 λεπτά η φίλη της πήγε στο σπίτι τους, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ… Έμεινε εκεί το βράδυ και την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα...»

demi-georgiou.jpg

Το εστιατόριό της στη Νάουσα της Πάρου, Eight8paros άνοιξε φέτος τις πόρτες του, αλλά δεν πρόλαβε να γεμίσει με κόσμο και φίλους της Ντέμη, όπως η ίδια είχε ονειρευτεί.

Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: Αν είχε κάνει αυτό, θα είχε σωθεί

demy-669df16e01f45-1110x626.jpg

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από το εστιατόριό της που είχε δημοσιεύσει

Ντέμη Γεωργίου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της – Η τελευταία της επιθυμία

Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα - Η Ντέμη Γεωργίου ειδοποίησε με μία λέξη πως πεθαίνει

Κατερίνα Λένη: Το σπαρακτικό «αντίο» στην Ντέμη Γεωργίου – «Βιάστηκες κι εσύ… να φύγεις νωρίς!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved