Νίκος Οικονομόπουλος: «Αγαπάω τον Χριστό, αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια»
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: «Αγαπάω τον Χριστό, αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια»

O Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια συναυλίας του, μπροστά σε χιλιάδες νέους μίλησε για την πίστη του στον Θεό, τον θεσμό της οικογένειας και την πατρίδα και καταχειροκροτήθηκε από τους θαυμαστές του!

Ο τραγουδιστής είπε: «Η Εκκλησία ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθάει πραγματικά τους ανθρώπους» και οι νέοι τον καταχειροκρότησαν.

Νίκος Οικονομόπουλος: Η ηλικία, το «Dream Show», τα δύσκολα παιδικά χρόνια & ο μεγάλος έρωτας!

Και πρόσθεσε ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Επειδή είστε οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι εδώ μέσα, να έχετε την πίστη σας, να αγαπάτε τον Χριστό, όπως κάνω και εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου. Είναι τιμή μας να υπηρετούμε και την Εκκλησία και τον Χριστό»!

1721823449605-783169961-Photo-by-Nikos-Oikonomopoulos-on-November-07-2022..jpg

Και υπογράμμισε: «Η ομολογία πίστεως στις μέρες μας είναι πάρα πολύ δύσκολη για πολλούς, ντρέπονται να κάνουν το σταυρό τους, ντρέπονται να πούνε ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες, ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, την οικογένειάς μας. Και αν πούμε Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια κάποιοι θα μας θωρήσουν αντιδημοκράτες, χουντικούς και όλα αυτά.».

Photo-by-Nikos-Oikonomopoulos-on-January-25-2023..jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Αγαπάω τον Χριστό, αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια» και ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην συναυλία του και όλοι ξέσπασαν σε ένα δυνατό παρατεταμένο χειροκρότημα!

Αυτό το βίντεο με τον τραγουδιστή να μιλά σε πρόσφατη συναυλία του για τις αξίες μας κάνει το γύρο του διαδικτύου και φυσικά αποθεώνεται από τους χρήστες!

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Οικονομόπουλος: H έκκλησή του μετά τη διαπίστωση ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Νίκος Οικονομόπουλος: «Απαγορεύεται ο Νταλάρας να έχει άποψη; - Μου έχουν βάλει τρικλοποδιές»

Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Ό,τι είπα, ισχύει, δεν αλλάζω άποψη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved