Showbiz

Πετρουλάκη: Οι πλαστικές επεμβάσεις & τα αρνητικά σχόλια– «Δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα»

Η Ελένη Πετρουλάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα και μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που δέχεται στα social media ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και τις φορές που δεν είχε διάθεση να ασχοληθεί με τον εαυτό της.

Αρχικά είπε: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό να δεχόμαστε και αρνητική κριτική. Θεωρώ ότι δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους (όσοι κάνουν τέτοια σχόλια). Εγώ δεν θα ασχοληθώ ποτέ τι κάνουν οι άλλοι, γιατί δεν έχω χρόνο. Εγώ δεν θα καθόμουν να γράψω ποτέ ένα σχόλιο δημόσια για κάποιον. Άρα είναι θέμα χαρακτήρα.»!

Και πρόσθεσε: «Είναι κατά πόσο είσαι δουλεμένος και με την αυτοβελτίωση και το να μαθαίνεις κάθε ημέρα να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος σαν άνθρωπος. Όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην ψυχή. Η ύλη φθείρεται, η ψυχή όχι».

Και σε άλλο σημείο είπε η Ελένη Πετρουλάκη: «Είμαι ένας άνθρωπος φυσιολογικός που έχω περάσει 10 χρόνια με εξωσωματικές με 8-10 κιλά πάνω, ορμονοθεραπείες, δίδυμη κύηση, έχω περάσει την εμμηνόπαυση. Πολλές φορές δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα είναι αυτό που λένε “το παπούτσι του τσαγκάρη είναι πάντα μπαλωμένο”».

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι & γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο-Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της!

Ελένη Πετρουλάκη στο gossip-tv: «Ο τρόπος που μεγαλώνουμε μέσα στην οικογένεια καθορίζει τη ζωή μας»

Ελένη Πετρουλάκη: Απόλαυσε το σνακ που τρώμε όλοι και εξήγησε γιατί δεν παχαίνει

Πετρουλάκη: «Μας πήρε 9 χρόνια να αποκτήσουμε παιδί. Ήμουν η πρώτη που μίλησα για την εξωσωματική»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved