Δήμητρα Βαμβακούση: Έψαξε το laptop του Αγγελόπουλου & δεν φαντάζεστε τι βρήκε από το παρελθόν του
Showbiz

Δήμητρα Βαμβακούση: Έψαξε το laptop του Αγγελόπουλου & δεν φαντάζεστε τι βρήκε από το παρελθόν του

 

Όποιος ψάχνει, βρίσκει και έτσι έγινε και στην περίπτωση της Δήμητρας Βαμβακούση που βρίσκεται στη γενέτειρα του συζύγου της, Γιώργου Αγγελόπουλου και… έψαξε το laptop του!

Όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Βαμβακούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια έψαξε το laptop του συζύγου της και βρήκε παλιές του φωτογραφίες.

Μία εκ των φωτογραφιών είναι από το 2016, στην οποία απεικονίζεται ο Ντάνος στην παραλία έχοντας τα μαλλιά του κοντοκουρεμένα και φορώντας μόνο το μαγιό του.

Και στην άλλη φωτογραφία βλέπουμε τον Ντάνο με το ίδιο κούρεμα και στην ίδια παραλία στην Σκιάθο. Η Δήμητρα έκανε ένα κολάζ των δύο φωτογραφιών και τις δημοσίευσε σε ένα Instagram story της.

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Οι ετοιμάσιες για τη βάφτιση της κόρης τους στο νησί – Το διπλό όνομα

afdaf0f72b2f4d2cab54903edf314d0f.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα σε συνέντευξή της είπε: «Η μικρή είναι καρμπόν ο άντρας μου. Καμαρώνω, αφού είναι κούκλος. Είμαι χαρούμενη μαμά, όλα βαίνουν καλώς, υπάρχει λίγο κούραση, όμως συνεργαζόμαστε και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε πολύ ωραία οικογένεια και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι».

Και τόνισε: «Αλλάζουν γρήγορα τα παιδιά. Ανυπομονώ να μιλήσει, για την ηλικία της τα πιάνει εύκολα. Προσπαθώ να περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Είμαι κυρίως με το μωρό και όποτε χρειάζεται είναι η μαμά μου και ο Γιώργος που ξέρει να κάνει τα πάντα. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ, δεν χριεάζεται να ανησυχώ για κάτι. Το βράδυ ξυπνάω πιο πολύ εγώ, γιατί ο Γιώργος δουλεύει πολύ την ημέρα».

Συγκίνηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Πήγε με την Βαμβακούση στο σπίτι της μητέρας του, στη Σκιάθο

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον γοητευτικό σύζυγό της.

Βαμβακούση: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, η ομοιότητα του Ντάνου με την κόρη τους & η μεγάλη απόφαση

Δήμητρα Βαμβακούση: Η απώλεια της αδελφής της, η κόρη και ο υπερπροστατευτικός Γιώργος Αγγελόπουλος

Η αποκάλυψη της Βαμβακούση:«Το μωρό μου είναι ίδιος ο πατέρας του»- Η παιδική φώτο του Αγγελόπουλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved