Λόπεζ: Ντύθηκε βασίλισσα Σάρλοτ για το πάρτι γενεθλίων της - Η συγκίνηση & το μήνυμα στον Άφλεκ
Showbiz

Λόπεζ: Ντύθηκε βασίλισσα Σάρλοτ για το πάρτι γενεθλίων της - Η συγκίνηση & το μήνυμα στον Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης 24/7 τα 55α γενέθλιά της, αλλά και ετοίμασε το Σαββατοκύριακο ένα υπερπαραγωγή πάρτι με θέμα την διάσημη σειρά του Netflix, Bridgerton.

Η τραγουδίστρια στο πάρτι της ήταν ντυμένη αλά βασίλισσα Σάρλοτ του Bridgerton ενώ καθόταν και σε χρυσό θρόνο.

Η Λόπεζ είχε στο πλευρό της την οικογένειά της, τους φίλους της, τη μητέρας της αλλά απουσίαζε ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ.

Οι καλεσμένοι της ήταν παρόμοια ντυμένη και το πάρτι έγινε το Σαββατοκύριακο στον κήπο του εξοχικού της στα Χάμπτονς.

jenniofer-loepz-trapezi-polielaioi-parti.jpg.webp

Με αφορμή τα γενέθλιά της, που τα γιόρτασε και χθες, 24 Ιουλίου στο σπίτι με τους δικούς της ανθρώπους, έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση και έστειλε και το μήνυμά της στον Άφλεκ που όπως φαίνεται ο χωρισμός τους είναι οριστικός:«Βλέπω όλες τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου, τα όμορφα βίντεο και τις αναρτήσεις σας από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί από όλο τον κόσμο. Έχω γελάσει, έχω δακρύσει και όταν είδα την διαφημιστική πινακίδα στην Times Square, συγκλονίστηκα. Έχω πραγματικά τους καλύτερους, πιο καταπληκτικούς θαυμαστές στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω πόσο συγκινημένη είμαι ή πόσο ευλογημένη νιώθω που είστε όλοι μέρος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουμε περάσει όλο αυτό το διάστημα μαζί. Είναι αστείο καθώς όταν κάθομαι και σκέφτομαι το πιο εκπληκτικό ταξίδι, αισθάνομαι ακόμα σαν το ίδιο κορίτσι που ξεκινάει γεμάτο ενέργεια και γενναιότητα. Τόσο έτοιμο να αντιμετωπίσει όλο τον κόσμο απ’ έξω και όμως τόσο τρυφερό, εύθραυστο και μερικές φορές φοβισμένο, αλλά πάντα γεμάτο αγάπη.

1721898943228-551889780-Photo-by-Jennifer-Lopez-on-July-24-2024.-May-be-an-image-of-1-person-wedding-cake-and-sleepwear..jpg

Έχω τόση αγάπη για εσάς. Θέλω να ξέρετε ότι στα γενέθλιά μου εσείς είστε το μεγαλύτερο δώρο μου. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Μπορώ πάντα να βασίζομαι σε εσάς. Και θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε μένα. Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα, την κατανόησή σας, την πίστη σας και το πιο σημαντικό για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ».

https://www.instagram.com/reel/C90atd4PKY7/

Τζένιφερ Λόπεζ: Το θεματικό πάρτι - υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά της και η απουσία του Μπεν Άφλεκ

Λόπεζ-Άφλεκ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού – Πώς μεγάλωσε το χάσμα ανάμεσά τους;

Λόπεζ - Άφλεκ: Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού - Ο πραγματικός λόγος που πουλάνε την έπαυλή τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved