Φαίη Σκορδά: Η σπάνια φωτογραφία με τους γιους της – Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην αγκαλιά τους
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Η σπάνια φωτογραφία με τους γιους της – Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην αγκαλιά τους

Τις διακοπές με τους γιους της ξεκίνησε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται μαζί τους στη Χαλκιδική και το βράδυ της Παρασκευής (26-07) μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά τους.

Φαίη Σκορδά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στο Σούνιο - Οι βουτιές της στην πισίνα

Photo-shared-by-Fay-Skorda-on-July-15-2024-tagging-@madleine_gold__.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-halter-top-and-pool..jpg

Λίγες ημέρες νωρίτερα Γιάννης και Δημήτρης απόλαυσαν υπέροχες στιγμές με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα στην Τήνο ενώ τώρα περνούν όμορφες στιγμές με τη μαμά.

Όπως θα δεις και στη gallery η Φαίη Σκορδά ξέγνοιαστη και χαρούμενη απαθανατίζει κάθε στιγμή που γεμίζει την ψυχή της.

Δες τις φωτογραφίες

«Ερχόμενη στον ΣΚΑΪ με όλα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τις εκπομπές, είχα πολλά ερωτηματικά για τη ψυχαγωγία. Ξέρουμε ότι ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι πάντα πρωτοστατεί στο κομμάτι της ενημέρωσης και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Αυτή είναι η αλήθεια. Μετά από δύο χρόνια, έχω να σας πω ότι πραγματικά στις δουλειές τη διαφορά την κάνουν άνθρωποι.

Αισθάνομαι ότι έχω μια φίλη πια. Την τελευταία φορά που την είδα ήθελα να της πω όλα τα προσωπικά μου. Μιλάω για την κα Εύη Κουτσαφτάκη, ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου έκανε την πρόταση, ήρθα στον ΣΚΑΪ και θέλω να σας πω ότι τα κανάλια τα κάνουν οι άνθρωποι και γνώρισα ανθρώπους που τους θέλω στη ζωή μου από εδώ και πέρα.

Άνθρωποι της τηλεόρασης που είναι πεντακάθαροι, καταλαβαίνετε με ποια έννοια. Μιλάω για πεντακάθαρους και ξηγημένους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την εκτίμηση που είχατε και τον σεβασμό που δείξατε μέχρι τελευταία στιγμή στο πρόσωπο μου. Που δεν βγήκε τίποτα, με σεβαστήκατε και που με μεγάλη αγκαλιά ακόμη και τώρα είστε δίπλα μου. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να τα ξαναπούμε», είχε πει στο φινάλε της εκπομπής της.

Φαίη Σκορδά: Η έξοδος αγκαλιά με τον γιο της - Οι τρυφερές φωτογραφίες & το στιλάτο look

Φαίη Σκορδά: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Έκοψε τα μαλλιά της καρέ

Φαίη Σκορδά: Η τηλεφωνική παρέμβαση στην πρεμιέρα του Summer’s Cool: «Ό, τι χρειαστείτε, είμαι εδώ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved