Ολυμπιακοί Αγώνες: Η επική απάντηση της Παγώνη γιατί δεν είναι στο Παρίσι
Media

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η επική απάντηση της Παγώνη γιατί δεν είναι στο Παρίσι

Η Ματίνα Παγώνη ήταν στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Μega καλεσμένη και μεταξύ άλλων μίλησε για την έξαρση του κορονοϊού.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η απάντησή της ήταν επική: «Το Παρίσι μας έλειπε τώρα που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα!».

«Καλό είναι όσοι φύγουν για διακοπές, να πάνε να κάνουν ένα τεστ και όταν γυρίσουν, πάλι. Είναι αρκετά τα κρούσματα, έχουν φτάσει τα 700+. Έχουμε ξεφύγει τελείως από τα εμβόλια, δε νομίζω ότι κάνει κανείς εμβόλια. Αυτήν την στιγμή ετοιμάζεται ο κόσμος, φτιάχνει τις βαλίτσες του και καλά κάνει και πάει διακοπές. Πηγαίνοντας στις διακοπές που πρέπει να περάσει ωραία, να προσέξουν λίγο και οι μεγάλοι σε ηλικία με υποκείμενα νοσήματα, όπου υπάρχει συνωστισμός να βάζουν μάσκα. Έχει κουραστεί ο κόσμος με τη μάσκα, τον καταλαβαίνουμε».

pagoni-(3).jpg

«Το ιικό φορτίο είναι ανεβασμένο εδώ και μέρες. Ανεβαίνει και ο αριθμός των διασωληνωμένων και των νεκρών, αυτό τονίζω, που σημαίνει πως πολλές οι επιπλοκές διασωληνώθηκαν και χάθηκε κόσμος»,πρόσθεσε.

pagoni-(2).jpg

Και πρόσθεσε: «Το στέλεχος FLiRT μπορεί να είναι μεταδοτικό πολύ αλλά η κλινική εικόνα του αρρώστου είναι ήπια. Κάνεις πυρετό, έχεις αδυναμία, καταβολή κλπ. αλλά σε 2 – 3 μέρες αρχίζεις και επανέρχεσαι σταδιακά. Δεν έχουμε τις εικόνες εκείνες τις παλιές».

Όσο για το τι θα αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα είπε: «Δεν πρόκειται να πω τίποτα για τον χειμώνα γιατί όταν είπα άρχισαν να με βρίζουν. Προς το παρόν τα πράγματα δεν είναι ωραία, θα δούμε τι θα γίνει».

Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: Αν είχε κάνει αυτό, θα είχε σωθεί

Ματίνα Παγώνη: H αποκάλυψη για τη βακτηριακή λοίμωξη από την οποία πέθανε η 39χρονη Ντέμη Γεωργίου

Παγώνη: Όσα αποκάλυψε για τον γάμο του Χασαπόπουλου- «Ήταν πάρα πολύ ωραίος και εκείνος και η νύφη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved