Showbiz

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Ζω τη ζωή μου φυσιολογικά και όπως τη θέλω

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ σε περιοδεία με την παράσταση «Τέλειοι ξένοι» που όλο το χειμώνα ήταν sold out στο θέατρο Αθηνά ενώ από τη νέα σεζόν θα είναι ξανά στο θέατρο Αθηνά με την παράσταση «Λυσσασμένη Γάτα»

Συζητάς για του χρόνου;

Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχω την ευτυχία να βρεθώ ανάμεσα σε σπουδαίους ανθρώπους και ηθοποιούς, από το φθινόπωρο, στη «Λυσσασμένη Γάτα» του Τένεσι Ουίλιαμς, στο θέατρο Αθηνά, σε απόδοση και σκηνοθεσία του Δημοσθένη Παπαδόπουλου.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Με δάκρυα αποχαιρέτησε τα σετ γυρισμάτων των Παγιδευμένων - Η ανάρτησή της

Πώς είναι η Μάρθα πίσω από τις κάμερες;

Αγχώδης και ταυτόχρονα χαώδης, λίγο σπασικλάκι με τα της δουλειάς και βασικό μου μέλημα είναι το ότι είτε μπρος είτε πίσω από τις κάμερες είμαστε όλοι ομάδα. Μια ομάδα αποτελούμενη από πολλές, μοναδικές, ταλαντούχες προσωπικότητες. Το ότι τη μισή μέρα, ίσως και παραπάνω, βρίσκομαι μπροστά από την κάμερα, δεν κάνει τη δική μου ειδικότητα πιο σημαντική από κάποια άλλη, οπότε, εν κατακλείδι, και μπροστά και πίσω από τις κάμερες παραμένω μέρος ενός συνόλου που μοιράζεται έναν στόχο και σκοπό.

Πώς έζεσες όλο αυτό το κομμάτι της δημοφιλίας, των συνεντεύξεων, του ότι είδες τα Μέσα να ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή;

Η αλήθεια είναι ότι ήταν και είναι παράξενο. Ηταν και πολύ απότομο. Αλλά σίγουρα παράξενο γιατί και από πριν ήμουν πολύ φειδωλή στο τι μοιραζόμουν με πολύ κόσμο, καταλαβαίνω ωστόσο ότι καλώς ή κακώς είναι κι αυτό ένα επακόλουθο της έκθεσης που φέρει η δουλειά μας. Και σίγουρα το ότι στις μέρες μας το Διαδίκτυο και τα social τρώνε τεράστιο όγκο της πρόσληψης πληροφορίας μας, το έκανε ακόμη πιο σοκαριστικό γιατί το μέγεθος και η ποσότητα πια των όσων γράφονται και αναφέρονται είναι οριακά ανεξέλεγκτα, αλλά πλέον απλά αποδέχομαι το ότι δεν μπορώ να ελέγξω το οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται. Απλά ζω τη ζωή μου φυσιολογικά και όπως τη θέλω

Πηγή Τύπος tv

Πέτρος Λαγούτης: «Γλυκόπικρη γεύση μου άφησαν οι Παγιδευμένοι. Είδα πράγματα που δεν έχω συναντήσει»

Χαμός μετά τα unfollow Λεβεντογιάννη-Λαμπίρη πριν το μεγάλο φινάλε των «Παγιδευμένων»- Τι συνέβη;

Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Η βραδινή έξοδος & η τρυφερή αγκαλιά στα μπουζούκια!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved