Ξανά στη Σχοινούσα ο Σωτήρης Κοντιζάς - Οι φωτό των τριών παιδιών του Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι & Ιζούμι
Showbiz

Ξανά στη Σχοινούσα ο Σωτήρης Κοντιζάς - Οι φωτό των τριών παιδιών του Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι & Ιζούμι

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του, Δέσποινα, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τα τρία παιδιά τους Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι, να αποτελούν την βασική προτεραιότητά τους.

Οι Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι είναι η βασική προτεραιότητά του και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνουν και φέτος το καλοκαίρι όλοι μαζί διακοπές.

Η κόρη μου, όταν γεννήθηκε, μου έμοιαζε περισσότερο. Τώρα, λένε, ότι είναι μοιρασμένη στα χαρακτηριστικά πενήντα-πενήντα. Τη φωνάζουμε Τάτα, που είναι η μπέμπα στα ιταλικά. Το όνομά της είναι Αριάνα-Τσιχίρο», είχε πει ο γνωστός σεφ.

MasterChef 2024: «Το τερμάτισε» - Τρεντάρει στο twitter το συνολάκι του Κοντιζά!

«Όχι παιδιά, δεν θα κάνουμε τέταρτο παιδί γιατί δεν θα χωράμε πουθενά. Ήδη είμαστε οριακά», έχει εξηγήσει σε άλλες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.


Οικογενειακώς, τους αρέσει να κάνουν εξορμήσεις και ταξίδια ενώ το περασμένο καλοκαίρι, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους είχε απαθανατίσει και στο Πήλιο, όπου είχαν βρεθεί στη βάφτιση του παιδιού του Πάνου Ιωαννίδη.

Αυτή την περίοδο, βρίσκονται στη Σχοινούσα, και ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογράφισε τα παιδιά του και μοιράστηκε μαζί μας σχετικά στιγμιότυπα.

MasterChef 2024: Απουσιάζει ξανά ο Ιωαννίδης – Τα είπε ο Κοντιζάς για την κατάσταση της υγείας του

MasterChef 2024: Ο απολαυστικός διάλογος Κοντιζά – Κουτσόπουλου και στη μέση τα… παιδιά τους!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved