Μπεν Άφλεκ: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο ηθοποιός – 8 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις
Showbiz

Μπεν Άφλεκ: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο ηθοποιός – 8 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος, Μπεν Άφλεκ γεννήθηκε σαν σήμερα στις 15 Αυγούστου το 1972.

Ο Ben Affleck εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός είναι και σεναριογράφος, σκηνοθέτης και κινηματογραφικός παραγωγός.

Το 1998 κέρδισε μαζί με τον Ματ Ντέιμον (με τον οποίο ίδρυσε 2 χρόνια αργότερα την εταιρία παραγωγής LivePlanet) το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και τη Χρυσή σφαίρα για το καλύτερο σενάριο για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting) και ήταν μόλις 25 χρονών.

Ως ηθοποιός, έγινε γνωστός από τις ταινίες «Armageddon», «Pearl Harbor», «Hollywoodiand», «The Town», «Argo», «The Accountant», καθώς και από τον ρόλο του Batman στις ταινίες «Batman vs Superman» και «Justice League».

jpg-(17).jpg

8 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις για εκείνον

1) Το πλήρες όνομά του είναι Benjamin Geza Affleck-Boldt.

2) Ο Μπεν ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός από την ηλικία των 7 χρονών και η μητέρα του αποταμίευε τις αμοιβές του σε ένα επενδυτικό πρόγραμμα ώστε να μπορέσει να σπουδάσει.

3) Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ένιωσε ανακούφιση όταν χώρισαν οι γονείς του και ο πατέρας του έφυγε από το σπίτι, ο οποίος ήταν αλκοολικός και επίδοξος θεατρικός συγγραφέας που έκανε περιστασιακές δουλειές ή έμενε άνεργος.

4) Σε ηλικία 13 χρονών έπαιξε σε μία Μεξικάνικη τηλεοπτική σειρά και για να μάθει τη γλώσσα ταξίδεψε για ένα χρόνο στο Μεξικό με τη μητέρα του και τον αδελφό του Casey, ο οποίος είναι κι αυτός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

jpg-(16).jpg

5) Ο Μπεν έχει κάνει εξώφυλλα για πάρα πολλά περιοδικά:

6) Είναι παιδικός φίλος με τον Matt Damon, με τον οποίο έχουν από κοινού την εταιρία κινηματογραφικών παραγωγών «Pearl Street Films».

7) Είναι συνιδρυτής του φιλανθρωπικού μη-κερδοσκοπικού οργανισμού «Eastern Congo Initiative», που παρέχει αναπτυξιακές επιχορηγήσεις για την ανοικοδόμηση κοινότητας στο Κονγκό.

jpg-(19).jpg

8) Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Jennifer Garner με την οποία απέκτησε 3 παιδιά, αλλά η πιο πολύκροτη σχέση του ήταν αυτή με την τραγουδίστρια Jennifer Lopez με την οποία οποία δεν πρόλαβε να παντρευτεί και… χώρισαν!

Μερικές από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε: Αρμαγεδδών (Armageddon), Ερωτευμένος Σαίξπηρ (Shakespeare in Love), Περλ Χάρμπορ (Pearl Harbor), The Town (την οποία και σκηνοθέτησε) Άσος στο μανίκι (Smokin' Aces) και Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε (Gone Girl). Το 2007 σκηνοθέτησε την ταινία Gone Baby Gone στην οποία πρωταγωνίστησε ο αδερφός του Κέισι Άφλεκ και το 2012 την ταινία Επιχείρηση: Argo.

Διαβάστε επίσης:

Μπεν Άφλεκ: Το μυθικό ποσό που έδωσε για το νέο του σπίτι μια ανάσα από το διαζύγιο με την JLo

Λόπεζ: Ντύθηκε βασίλισσα Σάρλοτ για το πάρτι γενεθλίων της - Η συγκίνηση & το μήνυμα στον Άφλεκ

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που η κόρη των Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ φοράει συνέχεια μάσκα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved