Σοφία Βογιατζάκη: Υπήρξαν περίοδοι που ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: Υπήρξαν περίοδοι που ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια

Για το νέο της τηλεοπτικό ρόλο αλλά και για το αν μετάνιωσε που έγινε ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σοφία Βογιατζάκη.

Τηλεοπτικά πού θα σε δούμε τη νέα

Θα είμαι στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα των Ρέππα-Παπαθανασίου με ένα υπέροχο καστ και μια εξαιρετική παραγωγή των LUMAD -Έλενας Χατζηαλεξάνδρου. Έχουμε μεγάλη ανάγκη να ξεχαστούμε και να γελάσουμε, γι’ αυτό και η κωμωδία στις εποχές αυτές αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα. Οι Ρέππας- Παπαθανασίου είναι εγγύηση, πώς να το κάνουμε τώρα;

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήμουν ποτέ ερωτευμένη με τον Κιμούλη. Δεν είναι ο άντρας των ονείρων μου»

vogiatzaki.jpg

Μέσα από τους ρόλους σου μας έχεις χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου, εσύ το γέλιο σου το έχεις χάσει ποτέ;

Λίγο να είσαι νοήμων άνθρωπος και σκεπτόμενος σ’ αυτές τις εποχές, δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Όμως δεν είμαι από φύση αισιόδοξος και χαρούμενος άνθρωπος, είμαι από θέση. Η φύση μου είναι πιο πολύ προς τη μουνταμάρα, τη μελαγχολία και την απομόνωση. Πολλοί με θεωρούν κοινωνική, αλλά δεν είμαι. Ξεγελιούνται επειδή είμαι πολύ επικοινωνιακή. Από θέση όμως, επιλέγω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων, όπου αυτή υπάρχει. Όπου δεν υπάρχει, δεν μπορώ να την κατασκευάσω.

vogiatzaki-3.jpg

Υπήρξαν στιγμές που το τηλέφωνό σου δεν χτύπησε για κάποια δουλειά;

Υπήρξαν περίοδοι που ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια και έλεγα «Τι θα κάνω; Πού θα είμαι;». Από τη φύση του το επάγγελμά μας είναι ανασφαλές, παρόλα αυτά δεν σου κρύβω πως είμαι από τους πολύ τυχερούς και ευλογημένους του επαγγέλματος, γιατί πάντα η μια δουλειά μου έφερνε την άλλη.

Δεν μετάνιωσες ποτέ που έγινες ηθοποιός;

Όχι. Είναι βέβαια μια δύσκολη δουλειά, γιατί κάθε σεζόν είσαι αναγκασμένος να συνεργάζεσαι με εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες, οπότε πρέπει να συγχρωτιστείς.

Πηγή Λοιπόν

Αποκλειστικό: Η απαστράπτουσα Μιμή Ντενίση, τα burger της Βογιατζάκη & η «κατάρα» που θα πιάσει 100%

Βογιατζάκη: «Είναι ερωτική η σχέση μου με το φαγητό, δεν το βλέπεις;»

Σοφία Βογιατζάκη για Φιλιππίδη: «Δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο από μια στιγμή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved