Παναγιώταρου - Σχίζας: Καρέ καρέ η συνάντησή τους στη Μυκόνο-Τα στιγμιότυπα που δεν πρέπει να χάσεις
Showbiz

Παναγιώταρου - Σχίζας: Καρέ καρέ η συνάντησή τους στη Μυκόνο-Τα στιγμιότυπα που δεν πρέπει να χάσεις

 

Επιτέλους, το πρώην ζευγάρι, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας συναντήθηκαν και τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φακός μας από  τη συνάντηση σε μπαρ της Μυκόνου είναι μοναδικά!

 

Το κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό τους θύμιζε… Βόρειο Πόλο και οι σχέσεις τους ήταν παγωμένες και σε τεντωμένο σχοινί. Αυτές τις μέρες ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ Survivor κάνει διακοπές στην Μύκονο μαζί με έναν φίλο του. Στο νησί των Ανέμων ωστόσο βρίσκεται και η γνωστή influencer μαζί με τον κολλητό της φίλο.

Οι δύο πρώην βρέθηκαν σε μπαρ της Μυκόνου και το πρώτο βήμα έκανε ο Στάθης Σχίζας όταν κινήθηκε προς το μέρος που στεκόταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και έπιασε κουβέντα μαζί της.

Το γεγονός ότι οι δύο πρώην ξαναμίλησαν δείχνει πως οι σχέσεις τους αποκαθίστανται μετά τις ατάκες που πετούσαν on camera ο ένας για τον άλλον.

Έλιωσε το παγόβουνο! Παναγιώταρου και Σχίζας μαζί! Η συνάντηση σε μπαρ στη Μύκονο και η συνομιλία

1861_ALEXANDRA_PANAGIOTAROY_STATHIS_SXIZAS_2772024.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι τόσο ο Στάθης όσο και η Αλεξάνδρα δεν έχουν προχωρήσει στη ζωή τους παρά τον χωρισμό τους πριν ένα χρόνο.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του:

"Με την Αλεξάνδρα έχουμε χωρίσει έναν χρόνο τώρα. Το έχω ξεχάσει. Είναι λαχείο να κάνεις μία σχέση. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει.

Αν κάνω μία νέα σταθερή σχέση θα τη γνωρίσω στην κόρη μου. Την Αλεξάνδρα τη γνώριζε. Όταν χωρίσαμε δε το είπα στο παιδί μου. Έμαθε την είδηση από τα site".

Δείτε καρέ καρέ τη συνάντησή τους και... τα στιγμιότυπα "μιλάνε" από μόνα τους!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της στα Ματογιάννια

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το κορμί δροσίζεται και... σκορπά εγκεφαλικά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved