Γνωστή τραγουδίστρια έκανε αίτηση διαζυγίου, αλλά περιμένει το παιδί του
Showbiz

Γνωστή τραγουδίστρια έκανε αίτηση διαζυγίου, αλλά περιμένει το παιδί του

Γνωστή τραγουδίστρια χωρίζει τον σύζυγό της, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και... ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί. 

«Αν και προσπάθησαν να τα βρουν στην αρχή του έτους, δεν τα κατάφεραν καθώς η απόσταση μεταξύ τους συνέχισε να μεγαλώνει» αναφέρει το TMZ.

Και μπορεί να χώρισαν δύο φορές αλλά κατάφεραν να τα βρουν και να αποκτήσουν δύο παιδιά, τώρα πια είναι οριστικό... το ζευγάρι επέλεξε χωριστούς δρόμους, όμως η τραγουδίστρια μετά την αίτηση διαζυγίου περιμένει το τρίτο τους παιδί.

c377fa1ea4022e7d1ab5c3a864bbfee3.jpg

Ο λόγος για τον Offset και την Cardi B, η οποία ανακοίνωσε δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά:

«Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή τη σεζόν μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ' όλα ανανέωσες τη δύναμή μου! Μου θύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι δεν χρειάζεται ποτέ να επιλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να δεις τι με βοήθησες να καταφέρω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να παίρνεις τις στροφές, τις στροφές και τις εξετάσεις της ζωής, αλλά εσύ, ο αδερφός σου και η αδερφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει να το ξεπεράσεις!».

Photo-shared-by-Cardi-B-on-June-22-2024-tagging-@fwrd.-May-be-an-image-of-1-person-makeup-and-text..jpg

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved