Σπάνια throwback φωτό της Ρούλας Κορομηλά με την οικογένειά της! Μοιάζει πολύ με την αδελφή της Λένα
Showbiz

Σπάνια throwback φωτό της Ρούλας Κορομηλά με την οικογένειά της! Μοιάζει πολύ με την αδελφή της Λένα

Ωραία η δόξα, ωραίες οι επιτυχίες όμως η «αγκαλιά» της οικογένειας δεν συγκρίνεται με τίποτα και αυτό το ξέρει πολύ καλά η Ρούλα Κορομηλά

Η αγαπημένη παρουσιάστρια η οποία αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε mood διακοπών λατρεύει την οικογένειά της και κυρίως τα αδέλφια της Θανάση και Λένα με τους οποίους είναι πολύ δεμένη.

Οργισμένη η Κορομηλά: «Αφήστε τα ήσυχα» - Η έντονη ενόχλησή της

«Έχω πάντα δίπλα μου τον αδερφό μου τον Θανάση αλλά έχω και μια αδερφή, είναι μακριά από τα φώτα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Τη λένε Λένα. Δε μοιάζουμε καθόλου» είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της η Ρούλα Κορομηλά η οποία είναι πολύ κοντά και σε ηλικία με τα αδέλφια της.

Μπορεί ο Θανάσης να ήταν ο πιο έμπιστος συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά τα περισσότερα από τα χρόνια της λαμπρής καριέρας της στην τηλεόραση, όμως η Λένα, η αδελφή της, ακολουθεί εδώ και χρόνο τον δικό της επιτυχημένο δρόμο επαγγελματικά αφού είναι αξιωματικός της Αστυνομίας.

Μάλιστα, η Λένα προτιμάει να απέχει εντελώς από τη δημοσιότητα, ούσα αφοσιωμένη σε μία άλλη επαγγελματική σταδιοδρομία μακριά από τα εκτυφλωτικά φώτα που επέλεξε η Ρούλα Κορομηλά να είναι.

Η παρουσιάστρια, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη μεγάλη αγάπη που έχει για την οικογένειά της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Δίπλα της, στέκει η αδελφή της, Λένα, ντυμένη με τη στολή. Δείτε τη φωτό παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved