Μελίνα Νικολαΐδη: Ξεφάντωσε στη συναυλία της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή με τον Ρέμο στα Χανιά
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Ξεφάντωσε στη συναυλία της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή με τον Ρέμο στα Χανιά

Ένα ξεχωριστό βράδυ ήταν το χθεσινό (2/8) για τη Μελίνα Νικολαΐδη η οποία βρέθηκε μπροστά μπροστά στη σκηνή για τη συναυλία της μητέρας της Δέσποινας Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο στα Χανιά της Κρήτης. 

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν κλείσει αυτή την εμφάνιση εδώ και καιρό και φυσικά οι θαυμαστές του την περίμεναν πώς και πώς.

Βανδή: "Τα έχασε" σε συναυλία της - «Είσαι εννιά μηνών; Εδώ θα γεννήσει, στο τελευταίο τραγούδι»

Η Δέσποινα Βανδή, αν και συνεχίζει ανά την Ελλάδα την περιοδεία της με αφορμή τα 30 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο τραγούδι, έχει αυτόν τον καιρό ως βάση της την Κρήτη όπου περνάει και τις διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη.

Αυτές τις μέρες όμως, κοντά της είναι και η κόρη της, Μελίνα η οποία έδειξε χθες το βράδυ να περνάει πολύ καλά με τις ερμηνείες τόσο της Δέσποινας όσο και του Αντώνη Ρέμου.

Μάλιστα ήταν σε τόσο καλή διάθεση που μαζί με φίλους της ανέβηκε επί σκηνής και τραγούδησε από μικροφώνου και ένα στιχάκι από τραγούδι του Αντώνη Ρέμου ενώ λίγο μετά, όταν η μητέρα της ερμήνευσε ένα αγαπημένο της τραγούδι, την αποθέωσε.

Φυσικά υπήρξαν και συγκινητικές ερμηνείες από τους δύο καλλιτέχνες που αποθεώθηκαν από το κοινό κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους... Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved