Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με λευκό μπικίνι & ανακοινώνει: «Τελευταίες μου φωτό από παραλία για φέτος»
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με λευκό μπικίνι & ανακοινώνει: «Τελευταίες μου φωτό από παραλία για φέτος»

Η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους, πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι στη Νάξο όπου είχαν εγκατασταθεί οικογενειακώς. 

Όμως, η οικογένεια ολοκληρώνει σιγά σιγά τις καλοκαιρινές διακοπές του, τουλάχιστον επί ελληνικού εδάφους καθώς η όμορφη influencer έκανε μία ανακοίνωση μέσα από ανάρτησή της.

Μπόμπα:Οι τελευταίες στιγμές από τις διακοπές με τον Τανιμανίδη & τα δίδυμα στη Νάξο & η ανακοίνωση

1675208811228-112710858-bomba-2.jpg

Ποζάροντας με λευκό μαγιό που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της, η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε στη λεζάντα:

«Μάλλον οι τελευταίες μου φωτογραφίες από την παραλία για φέτος, γιατί ετοιμαζόμαστε μαμά και κόρες για πιο κρύες περιπέτειες».

Μπορεί να μη γνωρίζουμε τον προορισμό όμως μέχρι τώρα συνήθιζε μαζί με τον κοσμογυρισμένο Σάκη Τανιμανίδη να φυλάνε για το τέλος ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό που από κοινού είχαν «σταμπάρει» για να ξεφύγουν λίγο από τα τετριμμένα. Τους έχουμε δει να ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου και να ανακαλύπτουν μαγικές ομορφιές του πλανήτη που λίγοι έχουν την ευκαιρία να δουν. Αυτή τη φορά, η Χριστίνα ξεκαθαρίζει πως αυτό το ταξίδι θα είναι για εκείνη και τις δίδυμες κόρες της Φιλίππα και Αριάννα και μένει να δούμε νέες φωτό που θα αναρτήσει από εκεί η ίδια...

Δείτε παρακάτω τις φωτό της με λευκό μπικίνι που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved