Showbiz

Dj Stephan-Τσαγκρινού στις πρώτες δηλώσεις μετά τον τοκετό: «Το κάτι άλλο αυτό που μας συμβαίνει»

Δεν μπορούν να πιστέψουν την ευτυχία που βιώνουν και το θαύμα που έζησαν με τη γέννηση του γιου τους τα ξημερώματα σήμερα (9/8) ο Dj Stephan και η Έλενα Τσαγκρινού!

Η ευτυχισμένη μαμά τα πήγε περίφημα στον φυσιολογικό τοκετό στον οποίο ήταν παρών ο σύντροφός της και πατέρας του μωρού που ήρθε στον κόσμο 2,800 κιλά.

Τσαγκρινού: Ο DJ Stephan ήταν στην αίθουσα τοκετού κατά τη διάρκεια της γέννας

Στις πρώτες δηλώσεις του ο ευτυχής μπαμπάς είπε με χιούμορ: «Η Έλενα είναι πολύ καλά, είναι εδώ πέρα και θηλάζει το μωράκι. Γεννήσαμε φυσιολογικά, ήταν πολύ δυνατή στη γέννα η Έλενα και έζησα μια απίστευτη εμπειρία που ήμουν μέσα στον τοκετό. Μου είχαν πει να καθίσω προς τα αριστερά σε περίπτωση που θα λιποθυμήσω, δεν λιποθύμησα, όλα καλά πήγανε».

Και συνέχισε συγκινημένος: «Οι γυναίκες είστε πολύ δυνατές. Ένας άνδρας μπορεί να το καταλάβει μόνο αν είναι μέσα στη γέννα».

Από την πλευρά της, η Έλενα Τσαγκρινού η οποία θήλαζε εκείνη την ώρα τον μικρούλη, αρκέστηκε να πει στην εκπομπή Summer's Cool: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τι να πιστέψω… είναι το κάτι άλλο αυτό που μου συμβαίνει».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved