Τσαγκρινού λίγο πριν γεννήσει: «Βρίσκομαι στο κρεβάτι για ώρες για να αποφύγω απρόοπτες 'συσπάσεις'»
Showbiz

Τσαγκρινού λίγο πριν γεννήσει: «Βρίσκομαι στο κρεβάτι για ώρες για να αποφύγω απρόοπτες 'συσπάσεις'»

Στην τελική ευθεία πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί είναι η Έλενα Τσαγκρινού η οποία όπως παραδέχεται σε ποστ που έκανε σήμερα (17/7), περνάει πολλές ώρες ξαπλωμένη προκειμένου να γεννήσει στις σωστές ημερομηνίες και να ολοκληρωθεί η εγκυμοσύνη της χωρίς απρόοπτα. 

Η όμορφη τραγουδίστρια είναι σχεδόν 34 εβδομάδων και ουσιαστικά τής απομένουν άλλες τρεις εβδομάδες το πολύ για να είναι απόλυτα σίγουρη ότι το μωρό της θα έρθει στον κόσμο κανονικά και όχι πρόωρα.

Έλενα Τσαγκρινού: Ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο, την ώρα που «κλωτσάει» στην κοιλίτσα το μωρό!

elenatsagkrinou_official_1712928594_3344609922326939483_5414462267.jpg

Η ίδια, ανέβασε διάφορες φωτογραφίες της τόσο από το παρελθόν όσο και από τις μέρες και τις νύχτες της αυτή την περίοδο, δείχνοντας ανυπόμονη, βέβαια να κρατήσει το πρώτο της παιδί αγκαλιά.

Στη λεζάντα του ποστ που έκανε, η Έλενα Τσαγκρινού έγραψε:

«Παιδιά είμαι στο Do not Disturb mode τώρα που μιλάμε βρίσκομαι καθημερινά στο κρεβάτι για ώρες ώστε να αποφύγω απρόοπτες «συσπάσεις», συνήθως κοιμάμαι και είπα να σας δείξω λίγο από την ζωή της ήρεμης Έλενας before the baby storm almost 34 weeks pregnant, πολύ λίγες μέρες μου απομένουν μέχρι να γεννήσω. Υπόσχομαι αν τα καταφέρω και φωτό με μαγιό και κοιλίτσα πριν φύγει.

Πήγα βόλτα στο λιμάνι, δουλειά στο στούντιο, εγώ με τη μαμά μου στο μαιευτήριο, μακριά μαλλιά, τρελαίνομαι για πράσινο και κήπο, αγαπημένο πρωινό εγκυμοσύνης και στην τελευταία φωτό τα δύο αγαπημένα μου πλάσματα παίζουν»...
Δείτε το ποστ παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C9hiofAi9_G/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved