Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Τσιτσιπά μέσα από βίντεο: Όλες οι φορές που ήταν εκτός εαυτού στο γήπεδο
INTIME SPORTS
G-Sports

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Τσιτσιπά μέσα από βίντεο: Όλες οι φορές που ήταν εκτός εαυτού στο γήπεδο

Το πλέον σίγουρο θεωρείται ότι το προχθεσινό (8/8) επεισόδιο με τις ύβρεις και την απαίτηση του Στέφανου Τσιτσιπά να φύγει από το γήπεδο ο πατέρας του Απόστολος δεν ήταν το μοναδικό στην καριέρα του ως τενίστας! 

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα έχει αποτυπωθεί πολλές φορές μέσα από βίντεο αποσπάσματα από τους αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

Τσιτσιπάς: Απέλυσε τον πατέρα του από προπονητή του - Η ανακοίνωση & η παραδοχή: «Έχασα τον έλεγχο»

Ο πατέρας του δεν ήταν ο μόνος που εκδιώχθηκε από τον ίδιο από το γήπεδο αλλά και πριν από περίπου έναν χρόνο έκανε το ίδιο και με τη μητέρα του, ρωσικής καταγωγής επειδή εκνευρίστηκε που του μιλούσε στη μητρική της γλώσσα. Το βίντεο έγινε viral με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δείχνει εκείνη την ώρα φανερά εκνευρισμένος.

Ακόμα μία άβολη στιγμή όμως του κορυφαίου τενίστα με την εμπλοκή του πατέρα του και μέχρι πρότινος προπονητή του ήταν το 2020 όταν ο Στέφανος, εκνευρισμένος σε αγώνα με τον Νικ Κύργιο, σε ένα διάλειμμα, χτύπησε με δύναμη τη ρακέτα του δίπλα στον Απόστολο Τσιτσιπά όχι μία αλλά δύο φορές, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει κατά λάθος.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-982024-71647-mm.jpg

Η μητέρα του, που παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν, έσπευσε να τον... «κατσαδιάσει» για τη συμπεριφορά του ενώ ο πατέρας του απομακρύνθηκε από τον τενίστα, κρατώντας το χέρι του μετά τον τραυματισμό του. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved