Οργή στα social media για τη συμπεριφορά του Τσιτσιπά στον πατέρα του: «Ντράπηκε & η ντροπή»
G-Sports

Οργή στα social media για τη συμπεριφορά του Τσιτσιπά στον πατέρα του: «Ντράπηκε & η ντροπή»

Χθες (8/8) παρακολουθήσαμε με έκπληξη την έκρηξη του Στέφανου Τσιτσιπά εν ώρα αγώνα, εναντίον του πατέρα του Απόστολου, τον οποίο αφού έβρισε, απαίτησε να φύγει από το γήπεδο. 

Το περιστατικό συνέβη στο Μόντρεαλ, στον αγώνα του Έλληνα τενίστα με τον Κέι Νισικόρι και το κατέγραψε από την αρχή μέχρι το τέλος η κάμερα, όπως και την αποχώρηση, με κατεβασμένο κεφάλι του Απόστολου Τσιτσιπά μιας και ο γιος του τού είχε ζητήσει, όχι με ήρεμο ύφος, να φύγει από το γήπεδο.

Πιερίδη για Τσιτσιπά: «Είναι για λύπηση, δεν βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια;»

Οι αντιδράσεις του απλού κόσμου ήταν έντονες. Οι περισσότεροι στάθηκαν στο ηθικό του θέματος, ρίχνοντας φως στη δύσκολη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε πατέρα και γιο, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να καταδικάσουν τον διεθνή τενίστα επειδή δημόσια έβρισε με χυδαίο τρόπο τον ίδιο τον πατέρα του.

Κάποιοι άλλοι όμως, αναφέρθηκαν στις ευθύνες που μπορεί να έχουν οι γονείς του Στέφανου, σημειώνοντας πως ίσως ο τενίστας νιώθει εγκλωβισμένος σε μία συνθήκη που δεν τον κάνει καλύτερο αθλητή.

Τα σχόλια στα social media και ειδικά στο twitter, όπως ήταν φυσικό, έδωσαν και πήραν με την οργή να είναι έκδηλη στα περισσότερα από αυτά.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved