Νέγκα για Τσιτσιπά:«Παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα... Να έχει κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά»
Showbiz

Νέγκα για Τσιτσιπά:«Παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα... Να έχει κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά»

«Καταπέλτης» η Αθηναΐς Νέγκα κατά του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τις εικόνες μέσα από το γήπεδο στο Μόντρεαλ όπου ο κορυφαίος τενίστας έβριζε τον πατέρα του και τον έδιωξε από τον χώρο.

Παρ' όλο που ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με επίσημη ανακοίνωσή του αποκάλυψε ότι πλέον ο πατέρας του Απόστολος δεν είναι προπονητής του και πως έχασε τον έλεγχό του εκείνη τη στιγμή, δεν φαίνεται να... ίδρωσαν και πολλά αυτιά αφού οι περισσότεροι μένουν στο γεγονός ότι δεν γίνεται ένα παιδί να βρίζει καθ' αυτόν τον τρόπο τον ίδιο του τον πατέρα.

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Τσιτσιπά μέσα από βίντεο: Όλες οι φορές που ήταν εκτός εαυτού στο γήπεδο

ÔÓÉÔÓÉÐÁÓ <br> ÏËÕÌÐÉÁÊÏÉ ÁÃÙÍÅÓ ÐÁÑÉÓÉ 2024 <br><br> TSITSIPAS <br> OLYMPIC GAMES PARIS 2024

Σχολιάζοντας το όλο θέμα η παρουσιάστρια, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τον αθλητή γράφοντας χαρακτηριστικά σε tweet της:

«Φυσικά και ο Τσιτσιπάς θα μπορούσε να φτάσει πολύ πιο πάνω, παραμένει όμως ένας ολοφάνερα προβληματικός που μονίμως παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα που πρέπει όλοι να παρακολουθήσουμε… πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά».

Σε άλλη ανάρτησή της, η Αθηναΐς Νέγκα επεσήμανε: «Ενώ σε άλλη της ανάρτηση πρόσθεσε, «Αυτή η κατάσταση με τον Τσιτσιπά και τους γονείς του δεν έχει εξήγηση πλέον. Κανείς τενίστας δεν βρίζει έτσι τον προπονητή του και κανείς νορμάλ άνθρωπος δεν βρίζει έτσι τους γονείς του. Ας βρει άλλον προπονητή. Είναι εξαρτημένος κι ανόητος. Πολύ κακό παράδειγμα».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-08-10-092010.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved