Ιορδανίδης-Ματίκα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις ξεχωριστές διακοπές τους στη βροχερή Κοπεγχάγη!
Travel

Ιορδανίδης-Ματίκα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις ξεχωριστές διακοπές τους στη βροχερή Κοπεγχάγη!

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς αλλά και ξένοι να προτιμούν για τα καλοκαίρια τους τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ατέλειωτες ώρες στην αμμουδιά, όμως αυτό δεν ισχύει για τον Τάσο Ιορδανίδη, τη Θάλεια Ματίκα και τα παιδιά τους που έκαναν εναλλακτικές διακοπές!

Μαζί με τα παιδιά τους, τον 11χρονο Δάνο και την 8χρονη Νάγια έφυγαν για τη Δανία προκειμένου να εξερευνήσουν τις ομορφιές της πρωτεύουσας, της Κοπεγχάγης η οποία καμία σχέση δεν έχει με όσα ζούμε εδώ ως διακοπές!

Τάσος Ιορδανίδης: Όταν ο ηθοποιός έπαιξε «Στο παρά πέντε» 19 χρόνια πριν

thaliamatika_1723234356_3431060921548601521_1978855393.jpg

Ο ήλιος είναι άφαντος αφού βρέχει πολύ συχνά ενώ οι ατέλειωτες ώρες θερινής ραστώνης στην παραλία αντικαταστάθηκαν από περίπατο στις πιο όμορφες γωνιές της Δανικής πρωτεύουσας που ήθελαν από καιρό το ζευγάρι και τα παιδιά του να επισκεφτούν.

Και να λοιπόν που έγινε και αυτό, με την οικογένεια να απολαμβάνει βαρκάδες στο ποτάμι, να περπατά στα πλακόστρωτα στενά της πόλης και να γνωρίζει όμορφες συνήθειες των ντόπιων.

Όλα αυτά σε ένα διάλειμμα των δύο ηθοποιών από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μιας και ο Τάσος Ιορδανίδης συνεχίζει τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς ενώ η Θάλεια Ματίκα ανήκει ήδη στο δυναμικό των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστούν στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς Ο γιατρός, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών που ανέβασαν οι δύο ηθοποιοί από τις διακοπές τους στην Κοπεγχάγη:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved