Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Καρούλιας στο μέτωπο της φωτιάς προσπαθεί να σβήσει τις εστίες!
Media

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Καρούλιας στο μέτωπο της φωτιάς προσπαθεί να σβήσει τις εστίες!

Φωτιά Αττική: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Καρούλιας, ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βρίσκεται στο μέτωπο της φωτιάς και προσπαθεί με κάθε τρόπο μαζί με τους εθελοντές δασοπυροσβέστες, να βοηθήσει την κατάσταση. 

Στο σημείο βρίσκεται η Ευλαμπία Ρέβη η οποία μεταδίδει μέσα από τη συχνότητα του Open τα όσα συμβαίνουν στο πύρινο μέτωπο που μαίνεται στα Άνω Βριλήσσια.

Φωτιά Αττική: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ντάβλα - Προσφέρει σπίτι για να μείνει πυρόπληκτη οικογένεια

karoulias-fotia-attiki.jpg

Την ώρα που εθελοντές δασοπυροσβέστες μαζί με αστυνομικούς προσπαθούσαν να μπουν σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο προκειμένου να περιορίσουν τη φωτιά που μαίνεται στο σημείο, η Ευλαμπία Ρέβη πλησίασε έναν κάτοικο της περιοχής που με ένα κλαδί στο χέρι προσπαθούσε και εκείνος να σβήσει μικρές εστίες προκειμένου να μην εξαπλωθεί πυρκαγιά.

Η Εύα Αντωνοπούλου η οποία παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση τις εικόνες, ενημέρωσε την Ευλαμπία Ρέβη ότι είχε μπροστά της και συνομιλούσε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος θέλησε να δώσει κάποιες μικρές συμβουλές σε όλους όσοι βιώνουν αυτόν τον εφιάλτη. Όπως είπε, η ψυχραιμία είναι πολύτιμο όπλο για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση ενώ επεσήμανε πως και εκείνος έχει συμβάλλει όσο μπορεί στην κατάσβεση κάποιων εστιών, συγχαίροντας τους εθελοντές πυροσβέστες που κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved