Τηλεοπτική σειρά με τη ζωή και τα μοναδικά κατορθώματα του Πύρρου Δήμα
Τηλεοπτική σειρά με τη ζωή και τα μοναδικά κατορθώματα του Πύρρου Δήμα
Media

Τηλεοπτική σειρά με τη ζωή και τα μοναδικά κατορθώματα του Πύρρου Δήμα

Η ζωή και οι άθλοι του Πύρρου Δήμα θα γίνουν τηλεοπτική σειρά για το Star και την παραγωγή θα κάνει ο Γιάννης Καραγιάννης.

Κακά τα ψέματα, η ζωή του ολυμπιονίκη μας είναι σαν μυθιστόρημα και θα εμπνεύσει πολλούς τηλεθεατές.

Πύρρος Δήμας: Απαντά για την κόρη του που έχει πλέον άλλο επίθετο:«Μου είπε ότι θέλει να το άλλαξει»

Μια ζωή με πάλη, μια ζωή ενός ανθρώπου που πέφτει και ξανασηκώνεται. Να σημειώσουμε ότι ο τρεις φορές ολυμπιονίκης στην άρση βαρών υπέγραψε για αυτή την παραγωγή σχετική συμφωνία με την JK Production. Με αυτόν τον τρόπο τής παραχώρησε τα δικαιώματα, προκειμένου η ζωή του να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη και να αναπτυχθεί σε μια σειρά που θα έχει μίνιμουμ 8 επεισόδια, ενώ υπάρχει η προοπτική να φτάσουν τα 20.Ο Πύρρος Δήμας θα έχει ενεργό ρόλο στην παραγωγή της σειράς, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και αυτός την εμφάνισή του στα τελευταία επεισόδια. Μάλιστα, το trailer φαίνεται πως βρίσκεται στον αέρα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς!

Ο Πύρρος γεννήθηκε από Έλληνες γονείς, μέλη της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Άρχισε να ασχολείται με την άρση βαρών το 1978, σε ηλικία 7,5 ετών. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών - τρεις φορές χρυσός Oλυμπιονίκης σε Βαρκελώνη, Ατλάντα, Σίδνεϊ και μία φορά χάλκινος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Μέχρι σήμερα είναι ο μοναδικός αρσιβαρίστας με τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια κι ένα χάλκινο, ισοφαρίζοντας τον θρυλικό Νάίμ Σουλεϊμάνογλου στα χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000. Η μοίρα δεν έδειξε όμως το καλό πρόσωπό της στον σημαιοφόρο της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στην Ατλάντα.

Πύρρος Δήμας: «Μπορεί να είναι πέμπτο παιδί, αλλά είναι σαν να είναι πρώτο»

pyrros-dimas.jpg

Ο Πύρρος Δήμας ερωτεύτηκε το 1992, ύστερα από συνέντευξη που του ζήτησε, τη Θεσσαλονικιά δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 Αναστασία Σδούγκου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λιτόχωρο το 1996 και στην πορεία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Το 2015 η Αναστασία διαγνώστηκε από τους γιατρούς με όγκο στο κεφάλι. Απεβίωσε το 2018, ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Τριάμισι χρόνια έκανε χημειοθεραπείες. Ο Πύρρος όταν έχασε τη γυναίκα του και μάνα των παιδιών ήταν βαθιά συντετριμμένος. Εσφιξε όμως τα δόντια για να μεγαλώσει σωστά τα τέσσερα παιδιά τους. Η τύχη τού χαμογέλασε το 2024, όταν γνώρισε ξανά την αγάπη στα μάτια και στην αγκαλιά της αθλήτριας Αφροδίτης Σκαφίδα.

Μάλιστα, αποφάσισε να κάνει δεύτερο γάμο και τη νυμφεύτηκε, γιατί αγάπησε την καλοσύνη της. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» του άλλαξε τη ζωή και του πήρε τον πόνο. Το ζευγάρι απέκτησε και μια κορούλα, την Ελευθερία, η οποία είναι πλέον 3 μηνών και έχει ξετρελάνει τον Πύρρο. Τα τρία παιδιά του ζουν και εργάζονται στην Αμερική, ενώ ο 16χρονος γιος του είναι μαζί του στην Ελλάδα. Άλλωστε, τα μετάλλια του Πύρρου, όπως λέει ο ίδιος, είναι τα πέντε παιδιά του. Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Σκαφίδα – Πύρρος Δήμας: Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την κόρη τους

Πύρρος Δήμας: «Με τον αδελφό μου κάψαμε κατά λάθος την πολυκατοικία που μέναμε»

Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα: Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved