Φωτιά Αττική - Αθηναΐς Νέγκα: «Ο σπιτονοικοκύρης με αυτοθυσία έσωσε το σπίτι μου…»
Showbiz

Φωτιά Αττική - Αθηναΐς Νέγκα: «Ο σπιτονοικοκύρης με αυτοθυσία έσωσε το σπίτι μου…»

Φωτιά Αττική: Η Αθηναΐς Νέγκα επέστρεψε από τις διακοπές της, χθες 12 Αυγούστου, αφού ένα από τα μέτωπα που είχε ξεσπάσει η φωτιά ήταν κοντά στο σπίτι της.

Η δημοσιογράφος μία μέρα μετά δημοσίευσε στιγμιότυπα από την καμένη περιοχή κοντά στο σπίτι της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο σπιτονοικοκύρης με αυτοθυσία έσωσε το σπίτι μου. Κάποια άλλα δίπλα κάηκαν.

Το απόγευμα που επιστρέψαμε να βοηθήσουμε, σβήναμε τις εστίες που ακόμα έκαιγαν με μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό γιατί νερό τρεχούμενα δεν υπήρχε. Κομμένο το ρεύμα, ούτε λόγος για τηλέφωνο.

Τουλάχιστον τα παιδιά μου θα έχουν αναμνήσεις από τη Νέα Πεντέλη όπως κάποτε ήταν και θα πρέπει να τις κρατάμε ζωντανές, να λέμε ευτυχώς δεν καήκαμε εμείς, τα ζώα μας το σπίτι.

negka-(2).jpg

Σίγουρα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα, ελπίζω η αποκατάσταση να είναι γρήγορη, δεν έγιναν όλα όπως έπρεπε και πάντα θα πρέπει να μας μένει γνώση και εμπειρία.

Τέτοιες φωτιές δεν προλαμβάνονται με αντιπυρικά μέτρα, με το να κουτσουρεύουμε δέντρα, είδαμε πρωτοφανή φαινόμενα, να καίγονται σπίτια και τα πεύκα στον κήπο να μένουν ανέπαφα. Αποθήκες με ξυλεία ναι καίγονται ανεξέλεγκτα σε κατοικημένες περιοχές, οφείλουμε να γίνουμε διορατικότεροι, πιο αποτελεσματικοί επι της ουσίας.»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τα καμένα!

Διαβάστε επίσης:

Νέγκα για Τσιτσιπά:«Παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα... Να έχει κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά»

Νέγκα: Το απίθανο βίντεο με μπικίνι λίγο πριν «πατήσει» τα 50-Ο μεταβολισμός δεν χορεύει τσιφτετέλι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved