Φωτιά Αττική-Βάσια Παναγοπούλου για την οικολογική καταστροφή: «Αυτή είναι η ντροπή που μας αξίζει»
Showbiz

Φωτιά Αττική-Βάσια Παναγοπούλου για την οικολογική καταστροφή: «Αυτή είναι η ντροπή που μας αξίζει»

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε μετά την τεράστια φωτιά στην Αττική και όλοι παρακολουθούμε μουδιασμένοι την απίστευτη καταστροφή που έχει επιφέρει, όχι μόνο στις περιουσίες των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν αλλά και στο περιβάλλον. 

Χιλιάδες στρέμματα δάσους χάθηκαν σε μία στιγμή και υπάρχουν σημεία στη βορειανατολική Αττική που μοιάζει με... κρανίου τόπος!

Τζούλια Νόβα: Έλεγα να μην ανεβάσω όσα ζήσαμε, αλλά νιώθω τόσο θυμό...

ÐÕÑÊÁÃÉÁ ÓÔÇ ÂÏÑÅÉÏÁÍÁÔÏËÉÊÇ ÁÔÔÉÊÇ <br><br> ÐÅÑÉÏ×Ç ÂÑÉËÇÓÓÉÁ - ÐÅÍÔÅËÇ

Η Βάσια Παναγοπούλου με μία φωτογραφία και ένα μήνυμα που αποτελεί «μαχαιριά στην καρδιά» για την τεράστια καταστροφή που έχει επέλθει, εξέφρασε την αγωνία της αλλά και την οργή της. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αυτή λοιπόν είναι η επόμενη μέρα που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτή είναι η επόμενη μέρα της όμορφης Αττικής μας.

Αυτή είναι η ντροπή που μας αξίζει γιατί δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε όσα γενναιόδωρα μας χάρισε η πατρίδα μας.

1675191209594-177571486-panagopoulou-3.jpg

Στο ίδιο έργο θεατές ανήμποροι να μετράμε #megafires, κόπους μιας ζωής να χάνονται σε μια στιγμή και τα πλάσματα τα πιο αθώα τα ζώα και τα πουλιά να είναι θύματά μας.

Όλα λοιπόν εξαρτώνται από τους εθελοντές και την αλληλεγγύη και από αυτούς τους πυροσβέστες που αναλόγως τους αποκαλούμε #ηρωες ή #τεμπέληδες. Αθήνα εάλω….»

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved