Μαραντίνης-Η συγκινητική παράκληση για τους πυρόπληκτους σε συναυλία του: Να κάνουμε απόλυτη ησυχία
Showbiz

Μαραντίνης-Η συγκινητική παράκληση για τους πυρόπληκτους σε συναυλία του: Να κάνουμε απόλυτη ησυχία

Φωτιά Αττική: Τέτοιες δύσκολες ώρες που δοκιμάζονται συμπολίτες μας και έχουν ζήσει την απόλυτη τραγωδία, έχοντας χάσει τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους αλλά και έναν από τους ελάχιστους «πνεύμονες» οξυγόνου στην Αττική, ο ρόλος του διασκεδαστή, όπως σημειώνει και ο Θοδωρής Μαραντίνης, είναι άχαρος! 

Ο frontman των Onirama ο οποίος χθες (12/8), την ώρα που η Αττική δοκιμαζόταν από τη φωτιά, έδινε συναυλία στη Ναύπακτο, και ζήτησε από τους θεατές να κάνουν απόλυτη ησυχία για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στους πυρόπληκτους.

Μαραντίνης για Λύτρα: «Οποιαδήποτε μορφή βίας είναι κατακριτέα, πρέπει να σταματήσει να υφίσταται»

thodorismarantinis_official_1718711600_3393121294738454879_1552089328-(1).jpg

«Επειδή η μέρα σήμερα είναι λίγο δύσκολη, συνήθως σε αυτό το video φωνάζουμε πόσο καλά περάσαμε. Σήμερα θέλω να κάνουμε απόλυτη ησυχία, να βάλουμε καρδούλες στον αέρα για όλους αυτούς που ζορίζονται ή έχουν χάσει το σπίτι τους. Καλή δύναμη σε όλους», είπε από μικροφώνου ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής στην ανάρτησή τους με αναφορά στους πληγέντες από την καταστροφική φωτιά στην Αττική, έγραψε: «Με τον “άχαρο” ρόλο των διασκεδαστών τέτοιες μέρες, σας στέλνουμε με όλη τη Ναύπακτο αγάπη, ελπίδα και κουράγιο».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved