Γιάννης Δρακόπουλος:Έβλεπα το «Game of thrones» έλεγα πόσο ήθελα να δω το κεφάλι μου να κόβεται
Showbiz

Γιάννης Δρακόπουλος:Έβλεπα το «Game of thrones» έλεγα πόσο ήθελα να δω το κεφάλι μου να κόβεται

«Σφηνάκια», «Το σόι σου», «Ποιος Παπαδόπουλος», «Πρώτος από εμάς» είναι μερικές μόνο από τις σειρές μέσα από τις οποίες ο Γιάννης Δρακόπουλος κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του κοινού.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τα social media, αν έχει βγάλει χρήματα από το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και το ρόλο που θα ήθελε να παίξει.

Καταφέρατε να βγάλετε χρήματα μέσα από τη δουλειά σας ως ηθοποιός; Να αποκτήσετε ένα κομπόδεμα που σας επιτρέπει να μην δουλεύετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα;

Όχι, πρέπει να δουλεύω. Δεν έχω ένα κομπόδεμα που να μου επιτρέπει να μην δουλεύω για ένα μεγάλο διάστημα. Κάποτε ήταν αλλιώς, τώρα έχουν περάσει οι εποχές αυτές. Πλέον η δουλειά μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα καλό επίπεδο διαβίωσης, μέχρι εκεί.

-Ποια είναι η σχέση σαςμε τα social media;

Καμία (γέλια). Και από επιλογή, αλλά έχω μεγαλώσει και αλλιώς και δεν θέλω να περνάω πολλές ώρες της ημέρας μπροστά από το κινητό ή τον υπολογιστή μου. Δεν λέω ότι είναι κακό, απλά εμένα δεν μου αρέσει αυτό.

drakopoulos-(1).jpg

-Έχετε κάποιο επαγγελματικό απωθημένο;

Πάρα πολλά θα ήθελα να κάνω, θυμάμαι όταν έβλεπα το «Game of thrones» έλεγα πόσο πολύ θα ήθελα να δω το κεφάλι μου να κόβεται. Να παίξω για δυο λεπτά και να δω το κεφάλι μου να κόβεται.

-Θα πηγαίνατε στο εξωτερικό να κυνηγήσετε μια καριέρα;

Δεν ξέρω, τώρα είναι λίγο δύσκολο. Μετά αν μεγαλώσουν τα κορίτσια μου νομίζω θα είναι δύσκολο για άλλους λόγους (γέλια). Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, το ένα πράγμα φέρνει το άλλο, είπε ο Γιάννης Δρακόπουλος στο περιοδικό Λοιπόν.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Δρακόπουλος: «Φυσικά και έχω βιώσει ανεργία»

Γιάννης Δρακόπουλος: «Το "σόι" το έκοψε το κανάλι»

Γιάννης Δρακόπουλος: «Τα παιδιά μου δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με την υποκριτική»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved