Μάρκος Λεζές: Η μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο & βγήκε νικητής και η νέα του ζωή!
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Μάρκος Λεζές: Η μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο & βγήκε νικητής και η νέα του ζωή!

Ο Μάρκος Λεζές υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του κυρίως γιατί όλοι μας τον έχουμε συνδέσει με ρόλους του καλοκάγαθου γίγαντα που είχε όμως ντομπροσύνη, φιλότιμο αλλά και χιούμορ! 

Την εποχή της βιντεοκασέτας μεσουράνησε ενώ έπαιξε και στο θέατρο, κυρίως σε επιθεωρήσεις, αναλαμβάνοντας ρόλους που ήξερε πως θα χαρίζει πολύ γέλιο στο κοινό του.

Μάρκος Λεζές: Εξομολογείται γιατί πήγε να μονάσει στο Άγιο Όρος

201909161144450.7596_MANOS_ZAXARAKOS_MARKOS_LEZES_1592019.jpg

Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Και οι λόγοι είναι δύο. Ο ένας είναι ότι ο ίδιος, όπως παραδέχτηκε σε παλιότερη συνέντευξή του, δεν δεχόταν προτάσεις για δουλειά.

Συγκεκριμένα είχε παραδεχτεί: «Δεν είχα προτάσεις στο θέατρο, δε θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου. Όπως και στην τηλεόραση. Είμαι εκτός τηλεόρασης. Κάνω καμιά φορά σε κάποιο σίριαλ 3-4 γυρίσματα και μετά είμαι μαγική εικόνα, περνάω και φεύγω».

Όταν το τηλέφωνο σταμάτησε να χτυπάει, ο Μάρκος Λεζές χρειάστηκε να στραφεί αλλού επαγγελματικά για να βγάζει τα προς το ζην και έτσι έγινε ακόμα και πωλητής αυτοκινήτων για να τα καταφέρει. Και ύστερα αποφάσισε να απομονωθεί στο Άγιο Όρος. Εκεί μάλιστα έζησε ως μοναχός και όπως είχε πει αργότερα: «Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου όταν πήγα στο Άγιο Όρος, αλλά και μόνο το ότι εκεί έκοψα το τσιγάρο αποδείχτηκε σωστή επιλογή».

201809271822180.4923_MARKOS_LEZES_2792018.jpg

Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο & η προειδοποίηση

Και ύστερα ήρθε μία σοβαρή ασθένεια για να τον ταρακουνήσει και να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία του. Παρουσιάστηκε κακοήθεια στον προστάτη και μάλιστα σε επιθετική μορφή και έπρεπε να ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών του. Για τρία χρόνια πάλευε σαν λιοντάρι, όμως κάπου μέσα του, ήξερε από την αρχή ότι θα έβγαινε νικητής, όπως περιγράφει στο βιβλίο που έγραψε και που ουσιαστικά αποτελεί έχει κάποια κομμάτια από τη ζωή του. Κυρίως ο τίτλος του, «Η Μαρία των αγγέλων» που μόνο τυχαίος δεν είναι αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος ήταν μια Μαρία στο όνειρο της φίλης του ηθοποιού, της Σούλας, που της «έλεγε» επίμονα επί τρία βράδια «πες στον Μάρκο να προσέχει». Ο Μάρκος Λεζές θορυβήθηκε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αποκαλώντας έκτοτε την εν λόγω Μαρία «φύλακα – άγγελό του» αφού διαπιστώθηκε εγκαίρως πως είχε καρκίνο και το ίδιο έγκαιρα τον αντιμετώπισε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved