Θυμάστε τον Μήτσο από το «Ευτυχισμένοι μαζί»; Η νέα καριέρα & η οικογένεια που του άλλαξαν τη ζωή!
Showbiz

Θυμάστε τον Μήτσο από το «Ευτυχισμένοι μαζί»; Η νέα καριέρα & η οικογένεια που του άλλαξαν τη ζωή!

Ο Μήτσος Κοτσάμπασης της σειράς Ευτυχισμένοι μαζί, γιος του Μάκη (κατά κόσμον Τάσος Γιαννόπουλος), του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Κώστας Ιντζεγιάν δεν έχει πλέον καμία σχέση με την υποκριτική! 

Ο ρόλος του ως Μήτσος στην κωμική σειρά που παρακολουθούμε κάθε καλοκαίρι με λαχτάρα από το Mega, ήταν απλώς μία ευκαιρία για να διαπιστώσει ο ίδιος πόσο καλός θα μπορούσε να είναι ως ηθοποιός.

564781_380182265390589_645413963_n.jpg

«Ο ρόλος του Μήτσου προέκυψε έπειτα από κάστινγκ. Κάπως τυχαία, δηλαδή. Όσο για τη συνεργασία, δεν έχω πολλές εμπειρίες μιας και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά, αλλά ελπίζω να είναι όλες οι επόμενες σαν κι αυτή. Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη που μας βοηθάνε και μας συμβουλεύουν έως όλο το συνεργείο με το οποίο δουλεύουμε δημιουργικά και ευχάριστα», είχε δηλώσει τότε ο ίδιος για τη σειρά, μιλώντας στο περιοδικό «Αρμένικα».

Σήμερα, ο 40χρονος πλέον Κώστας, έχει αλλάξει πλήρως σελίδα στη ζωή του. Όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο αρμενικής καταγωγής Κώστας είναι πλέον μηχανικός ασφαλείας Δικτύου και δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό κόσμο. Πριν από μερικούς μήνες έκανε μία μικρή επιστροφή για να υποδυθεί ξανά τον Μήτσο για να αναβιώσει μαζί με τον Σπύρο, τον Μάκη και τον Μάρκο μία αστεία σκηνή της σειράς για διαφημιστικούς λόγους όμως δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος χώρος. Άλλωστε, είναι αφοσιωμένος οικογενειάρχης για τη γυναίκα του και την κόρη τους που είναι για τον ίδιο η μεγάλη προτεραιότητά του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved