Κορινθίου: Το νέο μήνυμα μετά τον χωρισμό από τον Αϊβάζη: «Να ακούς τι έχει να πει η καρδιά σου»
3366767
Showbiz

Κορινθίου: Το νέο μήνυμα μετά τον χωρισμό από τον Αϊβάζη: «Να ακούς τι έχει να πει η καρδιά σου»

Όλο και πιο συχνά κάνει πλέον αναρτήσεις με έντονο συναισθηματικό υπόβαθρο η Μαρία Κορινθίου στα social media, προφανώς επηρεασμένη από τον χωρισμό με τον Γιάννη Αϊβάζη

Η όμορφη ηθοποιός η οποία διανύει ένα αρκετά δύσκολο καλοκαίρι μετά την κοινή απόφασή της με τον ηθοποιό σύζυγό της να δώσουν τέλος στον γάμο τους που κράτησε 14 χρόνια, δείχνει να είναι αρκετά ευάλωτη συναισθηματικά.

«Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι στο Νέο Ψυχικό»

202008281128460.7849_GIANIS_AIVAZIS_MARIA_KORINTHIOY_2782020.jpg

Άλλωστε δεν λένε ότι ένας χωρισμός μοιάζει συνήθως με έναν μικρό θάνατο; Όσο και αν οι σχέσεις ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι πολύ ομαλές και καλές, δεν παύει να έχει μεσολαβήσει το τέλος ενός γάμου που μέχρι πρότινος φάνταζε επιτυχημένος.

Η Μαρία Κορινθίου σήμερα (14/8) έκανε μία νέα ανάρτηση «χρησιμοποιώντας» ένα απόφθεγμα του διάσημου Βραζιλιάνου συγγραφέα Πάουλο Κοέλιο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν θα καταφέρεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά σου. Οπότε είναι καλύτερα να ακούς τι έχει να πει»...

korinthiou.jpg

Instagram / mariakorinthiou

Να θυμίσουμε ότι ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε γνωστός μόλις πριν από λίγες μέρες όμως σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός τους, οι δυο τους ζούσαν ήδη το καλοκαίρι που διανύουμε χωριστά. Και σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Αϊβάζης δεν ζει πλέον στο κοινό σπίτι που είχε με τη Μαρία Κορινθίου στο Ψυχικό, όμως οι σχέσεις τους συνεχίζουν να είναι άψογες.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου:

korinthiou.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved