Showbiz

Λαγούτης: «Έχω κάνει εκπτώσεις... Αλλά τώρα δεν αφήνω το 'ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα' όχι»

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για τον τρόπο που πλέον αντιμετωπίζει τα πράγματα στη δουλειά του ενώ αναφέρθηκε και στο Deal για το οποίο είχε ακουστεί πως είχε περάσει από δοκιμαστικό για την παρουσίαση! 

«Φυσικά και έχουν υπάρξει περίοδοι που έχω κάνει εκπτώσεις στο δικό μου αισθητικό κομμάτι» παραδέχτηκε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του Summer's Cool και συνέχισε:

Πέτρος Λαγούτης: «Γλυκόπικρη γεύση μου άφησαν οι Παγιδευμένοι. Είδα πράγματα που δεν έχω συναντήσει»

«Νομίζω πως δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην έχει κάνει εκπτώσεις, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Έτσι κι εγώ. Μπορεί και να αισθάνθηκα κάποτε ότι δεν μπορώ άλλο αυτό τον χώρο αλλά τώρα πια δεν αφήνω αυτό το “ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα”, όχι».

Όσο για την επιλογή του Γιώργου Θαναηλάκη στην παρουσίαση του Deal, ο Πέτρος Λαγούτης έδειξε να είναι εντυπωσιασμένος από την επιλογή: «Μου φαίνεται εξαιρετική η επιλογή του Γιώργου Θαναηλάκη για την παρουσίαση του Deal. Δηλαδή δεν μπορούσα να την φανταστώ. Γιατί, ξέρεις, όταν περνάς από ένα δοκιμαστικό, θέλεις να την πάρεις τη δουλειά και μετά θέλεις να δεις ποιον πήραν. Όταν είδα όμως ποιον πήραν, λέω “μπράβο, καλά έκαναν”».

Διαβάστε επίσης:

Μυρτώ Αλικάκη: Το να ζεις δίπλα σε έναν άνθρωπο που είναι εθισμένος είναι πολύ δύσκολη κατάσταση

Λαγούτης: «Όταν ήμουν εξαρτημένος από τον τζόγο το είχα συζητήσει ανοιχτά με τα παιδιά μου»

Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Η βραδινή έξοδος & η τρυφερή αγκαλιά στα μπουζούκια!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved