Μαρίνα Σάττι: Ποιον τραγουδιστή έκανε unfollow μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του;
Showbiz

Μαρίνα Σάττι: Ποιον τραγουδιστή έκανε unfollow μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του;

Γνωστός τραγουδιστής που συμμετείχε στη φετινή Eurovision σε συνέντευξή του έκανε αιχμηρές δηλώσεις για τη Μαρίνα Σάττι και εκείνη τον έκανε unfollow.

O Baby Lasagna μίλησε για τη συμμετοχή του Ισραήλ και αναφέρθηκε στην αντίδραση της Μαρίνας Σάττι και του Nemο.

MARINA-SATTI.jpg

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Baby Lasagna: «Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό. Περιμέναμε στην σειρά για την παρέλαση και όλα ήταν μια χαρά. Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας και της Ιρλανδίας στεκόντουσαν στη θέση τους και ξαφνικά κάποιος πέρασε και τις έβγαλε βίντεο, νομίζω κάποιος από την αποστολή του Ισραήλ. Το Bambie άρχιζε να φωνάζει «Μην με βγάζεις βίντεο!», φώναζε σαν άγριο σκυλί. Και φώναζε ότι είναι μια «γιορτή αγάπης και ειρήνης» καθώς έκλαιγε… όλοι σοκαριστήκαμε. Προσωπικά δάγκωσα τα χείλη μου προσπαθώντας να μην γελάσω. Μιλούσε για αγάπη και ειρήνη ενώ φώναζε και νευρίαζε, αχρείαστο δράμα. Στο τέλος, το Bambie το Nemo, και δεν ξέρω ποιος άλλος, πήγανε στα δωμάτιά τους και έκλαιγαν. Τι τρέχει παιδιά; Είμαστε στην Eurovision!»

eurovision-10.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί το Bambie, η Μαρίνα και το Nemo ήταν τόσο αναστατωμένοι με την Ισραηλινή αποστολή. Δεν ήταν τόσο ενοχλητικοί, τουλάχιστον από ό,τι είδα εγώ. Όσο για την δήλωση του Bambie πως το έβγαλαν βίντεο, υπήρχαν κάμερες παντού και όλοι φωτογράφιζαν τους πάντες. Απλά μου φάνηκε περίεργο που μιλούσε για ειρήνη ενώ συμπεριφέρθηκε με θυμό και απογοήτευση».

Μετά τις αιχμηρές του δηλώσεις, η Μαρίνα Σάττι έκανε unfollow τον τραγουδιστή και εκείνος έκανε το ίδιο.

baby-lasagna-marina.jpg

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Παιδιά δεν είχαν λεφτά για το εισιτήριο της συναυλίας της και τα άφησε να περάσουν

Μαρίνα Σάττι: Καρέ καρέ το μεταμεσονύχτιο μπάνιο στη Χαλκιδική με μικροσκοπικό μπικίνι

Μαρίνα Σάττι: Sold out η συναυλία της στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved