Η συγκινητική αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα στον πατέρα του: «Σαν σήμερα γεννήθηκε ένας super ήρωας»
4100355
Showbiz

Η συγκινητική αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα στον πατέρα του: «Σαν σήμερα γεννήθηκε ένας super ήρωας»

Μία αφιέρωση που συγκίνησε όλους όσοι είχαν σπεύσει χθες (14/8) το βράδυ στη συναυλία που έδιναν οι Melisses στο ασφυκτικά γεμάτο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», στην Καβάλα. 

Εν μέσω συναυλίας και χωρίς κανείς να το περιμένει, ο Χρήστος Μάστορας από μικροφώνου θέλησε να αφιερώσει το τραγούδι «Αχ Ελλάδα» του Νίκου Παπάζογλου στον πατέρα του που χθες γινόταν 63 ετών.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Στην Καβάλα με τον Μάστορα για τη συναυλία του - Η selfie που μας άφησε άφωνους

image00016.jpg

Όπως είπε ο τραγουδιστής με πολλή συγκίνηση: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική βραδιά. Σαν σήμερα, το 1961 γεννήθηκε ένας super ήρωας. Δε φορούσε τη μπέρτα του Superman, ούτε μάσκα για να κρύψει την ταυτότητα. Εξαιτίας όμως αυτής της ταυτότητας, καλώς ή κακώς στα ξένα ήταν Έλληνας και στην Ελλάδα ήταν ξένος. Η υπερδύναμή του, είναι το λιονταρίσιο θάρρος του, η άβολη ειλικρίνειά του, οι απύθμενες γνώσεις του και το μισό τσιγάρο στο στόμα για να σε προειδοποιεί να μην παίξεις μαζί του και καείς.

Μου έμαθε να μη φοβάμαι. Μου έμαθε να αμφισβητώ τα πάντα αλλά και να σέβομαι. Μου έμαθε και την καλή μουσική. Χρόνια πολλά μπαμπά. Αυτό το τραγούδι στο αφιερώνω μέσα από την καρδιά μου, γιατί εσύ μου έμαθες τον Νίκο Παπάζογλου».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με την πολύ συγκινητική αυτή στιγμή του Νίκου Μάστορα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved