Ζουγανέλης: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την καταστροφή του σπιτιού του από τη φωτιά και η ελπίδα
Showbiz

Ζουγανέλης: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την καταστροφή του σπιτιού του από τη φωτιά και η ελπίδα

Ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα θέλησε να στείλει μέσα από τα social media ο Γιάννης Ζουγανέλης, μόλις λίγες μέρες μετά την ολική καταστροφή του σπιτιού του στον Βαρνάβα, εκεί απ' όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης που έκαψε τη βορειανατολική Αττική. 

Στάχτη και αποκαΐδια έγιναν σε μία στιγμή τα πάντα στον προσωπικό παράδεισο του καλλιτέχνη ο οποίος εκεί απομονωνόταν για να ξεκουραστεί αλλά και να εμπνευστεί τις επόμενες καλλιτεχνικές του κινήσεις.

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Ζουγανέλη στον Βαρνάβα, το εκκλησάκι όμως στο κτήμα, έμεινε ανέγγιχτο!

zouganelis-e1668427371525.jpg

Πλέον όμως δεν υπάρχει τίποτα που να θυμίζει το προσωπικό του καταφύγιο αφού από τη μία στιγμή στην άλλη χάθηκαν όλα.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μένοντας στην ουσία και όχι στα υλικά αγαθά, θέλησε να ευχαριστήσει με μήνυμά του τον κόσμο που του συμπαραστάθηκε με λόγια αγάπης. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος είπε:

1675213331828-271948083-zouganelis.jpg

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να συμπαρασταθούν σε όλους τους πληγέντες από τη φωτιά. Ευχαριστώ και προσωπικά γιατί συνειδητοποίησα ότι οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι. Η φράση που άκουσα ήταν ‘’ό,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου, όλοι’’, ανεξάρτητα από τον πλούτο του καθενός γιατί πλούτος είναι το συναίσθημα. Σας ευχαριστώ. Η ζωή είναι μπροστά και θα πολεμήσουμε για όλους. Για το καλό όλων μας».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/C-uU2UKukHj/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved