Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Ζουγανέλη στον Βαρνάβα, το εκκλησάκι όμως στο κτήμα, έμεινε ανέγγιχτο!
5722037
Showbiz

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Ζουγανέλη στον Βαρνάβα, το εκκλησάκι όμως στο κτήμα, έμεινε ανέγγιχτο!

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος είδε το σπίτι του στον Βαρνάβα να γίνεται στάχτη από τη μία στιγμή στην άλλη! 

Το σπίτι του αγαπημένου καλλιτέχνη που βρίσκεται μέσα σε ένα κτήμα 11 στρεμμάτων που μέχρι πρότινος ήταν κατάφυτο και μέσα στο πράσινο, έγινε στάχτη και αποκαΐδια όμως το μόνο που έμεινε όρθιο και μάλιστα δεν το άγγιξαν καν οι φλόγες ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που είχε ανεγείρει στη μνήμη του πατέρα του, Νικολάου.

Είδηση που μόνο συγκίνηση προκαλεί, σαν από θαύμα να σώθηκε το εκκλησάκι που βρίσκεται σε μία άκρη στο κτήμα.

me-minusi-apanta-o-giannis-zouganelis-sto-paratiritirio_3.w_hr.jpg

Τη συγκεκριμένη κατοικία τη χρησιμοποιούσε η οικογένεια Ζουγανέλη για εξοχικό, όμως πλέον όλα έχουν καταστραφεί.

Μάλιστα, όπως λέγεται, εκεί ο Γιάννης Ζουγανέλης φυλούσε έργα του μεγάλης συναισθηματικής αξίας που πλέον χάθηκαν.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στην OnTime είπε: «Είμαι σοκαρισμένος. Ήταν μια ωραία μονοκατοικία με κήπο «πνιγμένη» στα δέντρα. Κάηκε ολοσχερώς από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά το έμαθα χθες γιατί δεν είχε προσβασιμότητα. Πάει ο παράδεισός μου, εδώ που ερχόταν η Ελεωνόρα και ήταν το ησυχαστήριό μας».

«Τα πάντα είχα μέσα. Ένα οργανωμένο σπίτι που το έφτιαξα με κόπους μιας ζωής. Είχε μέσα και μουσικά όργανα, οικογενειακές φωτογραφίες, όλα πράγματα αγαπημένα που έγινα στάχτη. Είχα κι έναν πίνακα μεγάλης οικονομικής και συναισθηματικής αξίας, έργο του Φώτη Κόντογλου, που τον είχα αφήσει εδώ γιατί πίστευα ότι ήταν προστατευμένο. Έγινε κι αυτό στάχτη μαζί με όλα τα άλλα.

Ήταν ένα υπέροχο ησυχαστήριο μέσα στο πράσινο και τώρα βλέπεις μόνο μαυρίλα κι αποκαΐδια. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως δεν στενοχωριέμαι για τη δική μου απώλεια, αλλά αισθάνομαι λύπη για τις απώλειες ανθρώπων που έχουν παλέψει άλλοι από το υστέρημά τους κι άλλοι από το περίσσευμά τους να κάνουν κάτι και το είδαν να καταστρέφεται σε μια στιγμή. Στενοχωριέμαι για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο ελληνικός λαός γιατί αυτοί που είναι στην εξουσία δεν τον προστάτευσαν ποτέ. Και αυτό που δεν μπορώ να συγχωρήσω είναι πώς άφησαν τη φωτιά να μπει στον αστικό ιστό. Είναι ντροπή. Δεν το βλέπω προσωπικά. Πονάω για όλους που έχασαν τα σπίτια τους. Θλίβομαι. Είμαι σοκαρισμένος.»

Διαβάστε επίσης:

Μαραντίνης-Η συγκινητική παράκληση για τους πυρόπληκτους σε συναυλία του: Να κάνουμε απόλυτη ησυχία

Φωτιά Αττική-Βάσια Παναγοπούλου για την οικολογική καταστροφή: «Αυτή είναι η ντροπή που μας αξίζει»

Φωτιά Αττική-Βάσια Παναγοπούλου για την οικολογική καταστροφή: «Αυτή είναι η ντροπή που μας αξίζει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved