Αϊβάζης: Χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου - H φώτο από την παραλία
Showbiz

Αϊβάζης: Χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου - H φώτο από την παραλία

Διαφορετικό το φετινό καλοκαίρι για τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου, αφού μετά από 14 χρόνια γάμου και 17 χρόνια κοινής πορείας και απόκτησης ενός παιδιού, επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

 

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Γιάννης Αϊβάζης και δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία selfie από την παραλία, το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Αυγούστου και έγραψε: «χαρούμενος» ποζάροντας χαμογελαστός στον φακό.

Και μπορεί το ζευγάρι να χώρισε, όμως έχουν καλές σχέσης για χάρη της Ισμήνης και μάλιστα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο ηθοποιός σχολίασε την ανάρτηση της Μαρίας στο instagram με αφορή την γιορτή της.

korinthiou-aivazis-2.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την εκπομπή, Summer's Cool: «Δεν είχαμε ακούσει τίποτα όλους αυτούς τους μήνες. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Γιάννης Αϊβάζης έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι. Το σπίτι που είχαν μαζί στο Νέο Ψυχικό» και προστέθηκε: «Μάλιστα, έλειπε πρόσφατα για εννέα μέρες στην κεντρική Ιταλία με την κόρη τους, Ισμήνη σε ταξίδι με φίλους για ένα φεστιβάλ. Τώρα, αυτές τις ημέρες, είναι η Μαρία Κορινθίου στην Ελούντα της Κρήτης μαζί με την κόρη τους. Πρέπει να πούμε ότι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους».

Ο Γιάννης Αιβάζης χαμογελά ξανά και δείτε τον στην παραλία

aivazis.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved