Μαριάντα Πιερίδη: Πάνω από όλα είμαι μητέρα, η απόλυτη προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη: Πάνω από όλα είμαι μητέρα, η απόλυτη προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, φέτος το καλοκαίρι, κρατάνε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό με την εκπομπή Summer's cool».

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση και εξομολογήθηκε, σε συνέντευξή της ποια είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής της αλλά και για το πώς ονειρεύεται τον εαυτό της τα επόμενα χρόνια.

mariada.s.pieridi_1724222468_3439349808660863303_321327048.jpg

Έχετε μια σημαντική πορεία στο μουσικό πεντάγραμμο. Η παρουσίαση πώς μπήκε στη ζωή σας;

Η παρουσίαση μπήκε στη ζωή μου τυχαία. Όλα ξεκίνησαν από το τραγούδι. Λόγω της γέννησης του γιου μου, του Νικόλα, απείχα για ένα διάστημα και όταν ήρθε η πρόταση για να βρίσκομαι στο «Just the 2 of us», αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επανέλθω στον χώρο μου. Μετά λοιπόν, μου' έγινε η πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη να είμαι στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Αρχικά δεν ήμουν σίγουρη γι' αυτό το βήμα, αλλά όταν ξεκίνησαν οι πρόβες ένιωσα αμέσως πολύ οικεία.

Μαριάντα Πιερίδη - Πάνος Ιωάννου: Νέα φωτογραφικά καρέ του ζευγαριού από τις διακοπές τους

Δεν είχατε φανταστεί μέχρι τότε τον εαυτό σας ως παρουσιάστρια;

Όχι, δεν με είχα φανταστεί ποτέ σε αυτή τη θέση. Είναι ωραίο το πώς φέρνει καμιά φορά η ζωή τα πράγματα. Πιστεύω ότι όλα γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Γενικώς, μου αρέσει να κάνω πολλά και διάφορα πράγματα. Εκτός από το τραγούδι, το οποίο έχω σπουδάσει, ο πρώτος μου έρωτας είναι η γυμναστική. Κάποια στιγμή, στα 70 μου, θέλω να κάνω γιόγκα σε κάποιο βουνό·.

mariada.s.pieridi_1718098489_3387978141846384630_321327048.jpg

Το σχόλιο της Πιερίδη για Βανδή: «Έχω χάσει το σπίτι μου εκεί... Δεν θα πήγαινα ποτέ για συναυλία»

Αυτό έχετε ονειρευτεί;

Ναι, έχω φανταστεί τον εαυτό μου μεγαλώνοντας και έχω φροντίσει γι' αυτό. Ξέρω ότι θέλω ένα σπίτι σε ένα βουνό με πολλά κατοικίδια, κοτούλες και κατσικούλες, και να έχω δίπλα μου το παιδί μου και γύρω τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν. Βλέπω πάντα πιο μακριά και σκέφτομαι τη ζωή μου με χαρά. Όταν αισθάνεσαι ότι τρέχεις πάνω σε διάδρομο γυμναστηρίου, δεν πας πουθενά. Καλό είναι να σταματάς κάτι όταν δεν υπάρχει εξέλιξη.

Καταπιάνεστε με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Ποιο από όλα έχει την πρώτη θέση στην καρδιά σας;

Πάνω από όλα είμαι μητέρα, η απόλυτη προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου και έχει την πρώτη θέση στην καρδιά μου. Για να είναι καλά ένα παιδί, πρέπει η μαμά να είναι χαρούμενη, να κάνει πράγματα που αγαπάει, να έχει δουλειά και να μπορεί να το προστατεύει.

mariada.s.pieridi_1722503168_3424927267880136210_321327048.jpg

Πώς αποφορτίζεστε έπειτα από μία δύσκολη ημέρα στη δουλειά;

Το ιδανικό είναι να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου και να την κλείσω πίσω μου αφήνοντας έξω όλη την ημέρα. Να ασχοληθώ με το παιδί μου, με τον σκύλο μου, να φτιάξω ένα ωραίο γλυκό και να το απολαύσουμε στο μπαλκόνι. Για μένα αποφόρτιση είναι να έχω γύρω μου ανθρώπους που αγαπώ. Δεν μου αρέσει η βαβούρα, δεν θα πήγαινα ποτέ έξω για να αποφορτιστώ. Αγαπώ την ηρεμία του σπιτιού μου, είπε η Μαριάντα Πιερίδη στο περιοδικό Mytv.

Διαβάστε επίσης:

Πιερίδη: «Δεν θα πω "τώρα θα γίνω παρουσιάστρια & σε 20 χρόνια θα είμαι η Μενεγάκη", ούτε καν»

Μαριάντα Πιερίδη: Στην τηλεόραση είμαι ο εαυτός μου στο 100%

Πιερίδη για Τσιτσιπά: «Είναι για λύπηση, δεν βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved