Νταίζη Σεμπεκοπούλου για τον γιο της Στέφανο Βούρο: Δεν έκρυψε ποτέ τα χέρια στις τσέπες
Showbiz

Νταίζη Σεμπεκοπούλου για τον γιο της Στέφανο Βούρο: Δεν έκρυψε ποτέ τα χέρια στις τσέπες

Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου, πιο ήρεμη από ποτέ, μίλησε για τον γάμο της με τον Γιάννη Βούρο και τις καλές σχέσεις που έχουν μετά το χωρισμό τους αλλά και για τη μεγάλη της αγάπη, τον γιο της, Στέφανο Βούρο.

Είχες παντρευτεί έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες ηθοποιούς, τον Γιάννη Βούρο, έχετε καλές σχέσεις σήμερα μετά το διαζύγιό σας;

daisysempekopoulou_1453048542_1164578043861796650_1480446664.jpg

Δεν θέλω να μιλάω για τον Γιάννη, επειδή έχει παντρευτεί ξανά κι έχει προχωρήσει τη ζωή του. Με τον Γιάννη ήμασταν δέκα χρόνια φίλοι πριν ερωτευτούμε, οπότε καταλαβαίνει ότι ήταν μια σχέση ζωής. Πάντα είχαμε άριστε σχέσεις. Έχουμε και τον Στέφανο που μας ενώνει, τον γιο μας, αυτό δεν αλλάζει, αλλά και το παιδί να μην είχαμε, πάλι θα είχα επικοινωνία μαζί του. Βέβαια όταν τελείωσε ο γάμος μας, έκανα δύο χρόνια να συνέλθω. Με πείραξε πολύ. Ήταν λίγο άτακτος τότε ο Γιάνvnς και μην με ρωτήσεις παραπάνω λεπτομέρειες, ανήκουν στο παρελθόν αυτά.

Πώς είναι η Νταίζη σαν μητέρα;

Δεν ήμουν ποτέ μαμά με την κλασική έννοια του όρου. Δεν ήμουν ποτέ υπερπροστατευτική μαζί του, αλλά έχω ασχοληθεί άπειρες ώρες για την ψυχαγωγία του και την ανατροφή του. Έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις και κάνουμε ακόμη. Μην ξεχνάς ότι ο Στέφανος γεννήθηκε με αυτήν την ιδιαιτερότητα στα χέρια και μιλούσα πολύ μαζί του γι’ αυτό το θέμα. Με συγκίνησε πολύ όταν σε μια συνέντευξή του τον ρώτησαν τι έχει πάρει από μένα και απάντησε: «Τη χαρά της ζωής». Είναι πολύ όμορφο να το ακούς αυτό από τον γιο σου. Όπως επίσης σε άλλη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει ότι δεν ντραπήκαμε ποτέ γι’ αυτόν, δεν έκρυψε ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μην τα δει ο κόσμος και το πόσο επικοινωνιακός είναι. Νιώθω περήφανη γι’ αυτό το παιδί πραγματικά.

201802061241190.0129_GIANIS_MPOTSIS_NTEZI_SEMPEKOPOYLOY_STEFANOS_VOYROS_ANA_ADRIANOY_522018.jpg

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνεις γιαγιά;

Φυσικά και θα μου άρεσε και θα το ήθελα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει το παιδί μου μόνο του. Εγώ δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πιέσω τον Στέφανο για κάτι, είπε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει ο Στέφανος Βούρος: «Εφημερίδα είχε γράψει πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας»

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Ο έρωτας δεν υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαι καλά»

Νταίζη Σεμπεκοπούλου για Γιώργο Μαρίνο: «Τον έχω χάσει και δεν μπορώ να τον βρω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved