Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι: Η Λόρα πάσχει από μισοφωνία - «Το σκοτεινό κομμάτι της παιδικής μου ηλικίας»
Showbiz

Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι: Η Λόρα πάσχει από μισοφωνία - «Το σκοτεινό κομμάτι της παιδικής μου ηλικίας»

Τη γνωρίσαμε και τη λατρέψαμε ως Λόρα Ίνγκαλς στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι», ωστόσο όπως αποκάλυψε πρόσφατα, πίσω από το πλατύ χαμόγελό της, έδινε τη δική της προσωπική μάχη.

Οι καθημερινοί θόρυβοι, όπως οι ήχοι από το μάσημα, το σκάσιμο της φούσκας της τσίχλας, το κλικ των νυχιών - ακόμη και το χτύπημα των χεριών - της προκαλούσαν θυμό.

«Αν κάποιο από τα παιδιά μασούσε τσίχλα ή έτρωγε ή χτυπούσε τα νύχια του στο τραπέζι, ήθελα τόσο πολύ να φύγω μακριά» δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό People. «Γινόμουν κατακόκκινη και τα μάτια μου γέμιζαν δάκρυα και καθόμουν εκεί απολύτως δυστυχισμένη και φρικτά ένοχη που ένιωθα τόσο μίσος για όλους αυτούς τους ανθρώπους – ανθρώπους που αγαπούσα».

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 53 της η Λόρα από το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι»

«Ήταν ένα πραγματικά σκοτεινό και δύσκολο κομμάτι της παιδικής μου ηλικίας», δήλωσε η 60χρονη ηθοποιός.

«Έκλαιγα με λυγμούς όταν ανακάλυψα ότι είχε όνομα και ότι δεν ήμουν απλώς ένας κακός άνθρωπος», είπε η Melissa Gilbert.

Για πολλά χρόνια, η οικογένειά της πίστευε ότι ήταν απλώς ένα ιδιότροπο παιδί που «κοιτούσε τους γονείς της, τη γιαγιά της και τα αδέρφια της με μάτια γεμάτα μίσος». «Πραγματικά πίστευα ότι ήμουν αγενής. Και ένιωθα πολύ άσχημα. Και ένοχη, που είναι ένα μεγάλο συστατικό της μισοφωνίας, η ενοχή που νιώθεις γι’ αυτά τα συναισθήματα μάχης ή φυγής. Είναι μια πραγματικά απομονωτική διαταραχή», συμπλήρωσε.

Τα ίδια της τα παιδιά γνώριζαν ότι ακόμη και η απλή πράξη του μασήματος μπορούσε να την εκνευρίσει. «Έκανα μια χειρονομία, έκανα με το χέρι μου μια μαριονέτα και το έκανα να μοιάζει σαν να μασάει και μετά το έκλεινα - όπως «κλείσε το στόμα σου!», περιέγραψε. «Τα καημένα τα παιδιά μου πέρασαν όλη τους την παιδική ηλικία μεγαλώνοντας με εμένα να το κάνω αυτό. Δεν τους επιτρεπόταν να έχουν τσίχλες».

Τι είναι η μισοφωνία, η διαταραχή από την οποία πάσχει η ηθοποιός

Η μισοφωνία είναι μια κατάσταση κατά την οποία όσοι πάσχουν από αυτήν βιώνουν έντονες και δυσάρεστες συναισθηματικές, φυσιολογικές και συμπεριφορικές αντιδράσεις στον ήχο, και μερικές φορές σε οπτικά ερεθίσματα.

Melissa Gilbert: Τέλος τα botox για τη Λόρα από «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»- Μένει μόνιμα σε βουνό

Δείτε ποια ηθοποιός «δάνειζε» τη φωνή της στη Λώρα της σειράς «Το μικρό σπίτι στο Λιβάδι»

Έδρα στη Βουλή διεκδικεί η η «Λόρα» από το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved